Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

"Η Ειρήνη Λαγούδη λίγο πριν δολοφονηθεί ζητούσε από τον βασικό ύποπτο τα χρήματα, που του είχε δανείσει"...


Στην ανακρίτρια Αγρινίου, που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη, προσήλθαν χτες και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής, η κόρη της και ο αδελφός της 43χρονης, που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητο της, στην παραλία Φωτμού, στις 6 Ιανουαρίου 2018.
Τα μέλη της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, για τη δολοφονία της οποίας βασικός ύποπτος για ηθική αυτουργία, θεωρείται γιατρός από το Μεσολόγγι, συνοδεύονταν από το συνήγορο τους Βασίλη Ταουξή και ομάδα τεχνικών συμβούλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξαν ότι, ο θάνατος της Ειρήνης σε καμμία περίπτωση δεν ήταν αυτοκτονία.
Σε ερωτήσεις της ανακρίτριας υποστήριξαν ότι, η Ειρήνη Λαγούδη ήταν απόλυτα υγιής και ευδιάθετη, προετοίμαζε τη γιορτή του γιού της Γιάννη και το ταξίδι της κόρης της σε Πανεπιστήμιο του εξωτερικού. 
Η κόρη της Ειρήνης στην κατάθεση της, μίλησε μεταξύ άλλων, για έντονο επεισόδιο στο τηλέφωνο, που είχε η μητέρα της με εναν άνδρα, που δεν της επέστρεφε χρήματα, τα οποία της χρωστούσε, ενω άκουσε να τον απειλεί με αστυνομία και εισαγγελία!

Σύμφωνα με πληροφορίες η κόρη της Ειρήνης Λαγούδη είπε στην ανακρίτρια Αγρινίου: Δείτε το ρεπορτάζ της Μαίρης Μπενέα, στην τηλεόραση  του Σκάι, στην εκπομπή "Μαζί σου", στο 1:09
http://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/mazi-sou/2019-01-30-11

Ανακρίτρια: Ηταν υγιής;
Kόρη: Yγιέστατη.
Ανακρίτρια: Hταν ευδιάθετη;
Kόρη: Πολλή ευδιάθετη.
Ανακρίτρια: Πως προκύπτει αυτό;
Kόρη: Μία εβδομάδα πριν,την Πρωτοχρονιά είχαμε κάνει τρελη γιορτή στο σπίτι μας.
Χόρευε, τραγουδούσε. Υπάρχει και βίντεο.
Ανακρίτρια: Να μου το κατεθέσετε, εαν υπάρχει.
Κόρη: H μητέρα μου ήταν γεμάτη ζωή. Αποκλείεται να σκεπτόταν την αυτοκτονία και μία εβδομάδα πριν να πηγαίνει σε κέντρο αισθητικής και σε κομμωτήριο. Ετοιμαζε τη γιορτή του Γιάννη μας και την αδελφή μου για το Πανεπιστήμιο.
Ανακρίτρια: Μήπως είχε οικονομικό πρόβλημα;
Kόρη: Οχι. Δεν είχε οικονομικό πρόβλημα. Οι δουλειές της πήγαιναn καλα. Τα χωράφια. Τα πάντα.
Ανακρίτρια: Ελειπαν χρήματα;
Kόρη: Aπό όσο ξερω ναι. Ελειπαν.
Ανακρίτρια: Πως προκύπτει;
Kόρη: Την είχα ακούσει να μιλάει στο τηλέφωνο και να το λέει. Μίλαγε με έναν άνδρα. Τσακωνόταν στο τηλέφωνο. Αντιδικούσαν. Την άκουσα που του έλεγε: Mε κοροιδεύεις! Θέλω τα λεφτά μου πίσω. Είναι γιά ιερό σκοπό. Γιά τις σπουδες των παιδιών μου. Σε διευκόλυνα, αλλά τα θέλω πίσω.
Ανακρίτρια: Πότε τα έλεγαν αυτά;
Kόρη: Εκείνες τις ημέρες. Στο τηλέφωνο η μητέρα μου ήταν οργισμενη. Του έλεγε ότι, θα τους καταγγείλει. Αυτόν με τον οποίον μιλούσε και την παρέα του. Ετσι έλεγε.. “Θα σας καταγγείλω στην αστυνομία. Στην Εισαγγελία...”.
Ανακρίτρια: Γιατί δεν τα είπατε αυτά στον εισαγγελεα;
Kόρη: τα επεξεργάζομαι συνέχεια στο μυαλό μου, από τότε. Ενα ενα τα κομμάτια τα συνθέτω στη σκέψη μου. Τώρα ξεκαθαρίζουν πολλά πράγματα.