Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Η... "τυράγνια" του Εισαγγελέα, που έφερε την Αντωνία Ηλία στην Ελλάδα!


Αν υπάρχει κάποιος, που έχει… «τυρρανιστεί», από την πρώην ανακρίτρια Αντωνία Ηλία, αυτός είναι ο Εισαγγελέας Εφετών Γιώργος Βούλγαρης, που υπηρετεί στο τμήμα εκδόσεων της Εισαγγελίας Εφετών Αθήνας.Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται στη Δικαιοσύνη, όσοι γνωρίζουν τον αγώνα, που έκανε ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός, για να καταφέρει να εκδοθεί στην χώρα μας, μετά από έξι απόπειρες της Δικαιοσύνης, η πρώην Πρωτοδίκης, που είχε καταδικαστεί αμετάκλητα, σε 13 χρόνια κάθειρξη, για το λεγόμενο παραδικαστικό κύκλωμα και φυγοδικούσε από το 2005.


Η Αντωνία Ηλία, που πλέον ξεκίνησε να εκτίει την ποινή της στις Φυλακές Ελαιώνα Θήβας, κατάφερνε μέχρι τώρα να ματαιώνει την έκδοση της στη χώρα μας, καθώς προσέφευγε σε Αγγλικά δικαστήρια, που έστελναν "σεντόνια" με κατεβατά ερωτήσεων, προκειμένου να παραδώσουν την πρώην δικαστή στην Ελλάδα.

Ο εισαγγελέας εφετών κ. Βούλγαρης, που συνέταξε ο ίδιος προσωπικά εκατοντάδες έγγραφα, μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα των ελληνικών δικαστικών αρχών, έστειλε μέχρι και... γιατρό στο Βρεττανικό αεροδρόμιο, μαζί με την ομάδα των αστυνομικών, που παρέλαβαν την πρώην δικαστή. Για την περίπτωση, που όπως συνέβη σε προηγούμενες απόπειρες έκδοσης της, η Αντωνία Ηλία, θα επικαλείτο τυχόν προβλήματα υγείας...

ΠΗΓΗ: "ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ" στην "Κυριακάτικη Δημοκρατία"