Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Ποδοσφαιριστής κρεμάστηκε από έρωτα!

Το συγκινητικό
Από ερωτική απογοήτευση απαγχονίστηκε ο 20χρονος ποδοσφαιριστής  Ντογκουκάν Καραοσμάν, ο οποίος είχε δελτίο στην ομάδα Αετός Γοργόνας (Β' κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης), αλλά τελευταία έπαιζε στα Ιωάννινα, επειδή παράλληλα σπούδαζε  στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Ο νεαρός, που βρέθηκε από τη μητέρα του, στις 5.30 τα ξημερώματα της Τρίτης , απαγχονισμένος  στην αποθήκη του σπιτιού τους, φέρεται, σύμφωνα με όσα είπαν στις "Δικογραφίες" τοπικοί παράγοντες του ποδοσφαίρου ότι, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με τους γονείς της αγαπημένης του, που δεν ήθελαν τη σχέση τους, τον αντιμετώπιζαν ως παρακατιανό και δεν του επέτρεπαν να την βλέπει.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, ουρανός και υπαίθριες Î´ÏÎ±ÏƒÏ„Î·ÏÎ¹ÏŒÏ„Î·Ï„ÎµÏ‚Ο νεαρός, ο οποίος είχε τελειώσει το γυμνάσιο και το λύκειο στην Ξάνθη και είχε περάσει στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπου και σπούδαζε, είχε μεταφέρει το δελτίο του στην Ήπειρο και έπαιζε μπάλα με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ στη Β’ Κατηγορία του εκεί τοπικού πρωταθλήματος.
Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, στις 5 το πρωί, φέρεται - σύμφωνα με πληροφορίες - ότι, πήγε στην αποθήκη να φέρει ξύλα για τη σόμπα.
Ομως επειδή η ώρα περνούσε και δεν επέστρεφε, η μητέρα του πήγε να δει, για ποιον λόγο καθυστέρησε και τον βρήκε απαγχονισμένο, ενω είχε αφήσει και ένα σημείωμα, με το οποίο εξηγούσε, γιατί αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Ο ιατροδικαστής απέκλεισε εγκληματική ενέργεια,  ενώ και οι συγγενείς του ανέφεραν τα ίδια πράγματα στους αστυνομικούς. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.