Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Το "μυστικό" της Ιωάννας ψάχνουν οι αστυνομικοί!

Στην κατάθεση της 34χρονης Ιωάννας, που δέχτηκε επίθεση με βτριόλι, στην Καλλιθέα, έχουν εναποθέσει πολλές ελπίδες οι αξιωματικoί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του ΑΤ Καλλιθέας, για να προχωρήσουν τις έρευνες, γιά τον εντοπισμό της άγνωστης μαυροφορεμένης, που έρριξε το καυστικό υγρό.
Οπως είπαν στις"Δικογραφίες" ανώτατες αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί, που ασχολούνται με την εγκληματική επίθεση στην 34χρονη, πιστεύουν ότι, μόνον η ίδια η 34χρονη, "μπορεί να δώσει την κατεύθυνση στην έρευνα", που κατά πάσα πιθανότητα στρέφεται στο ερωτικό στοιχείο, ή σε λόγους εκδίκησης!
Μέχρι στιγμής, πάντως, όλα κινούνται στο σκοτάδι, καθώς μέχρι τώρα οι αξιωματικοί έχουν συνομιλήσει μαζι της περίπου 10 λεπτά και αυτό έγινε πριν από το χειρουργείο.
Σε αυτή τη σύντομη, πρώτη κατάθεση της, η Ιωάννα δεν κατάφερε να φωτίσει την υπόθεση, γιατί μίλησε πολύ γενικά, γιά μιά άγνωστη μαυροφορεμένη γυναίκα, με μάσκα, που την αιφνιδίασε, ρίχνοντας της το βιτριόλι στο πρόσωπο.
Οι γιατροί στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Θριάσιου Νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται με φριχτά εγκαύματα, δεν επιτρέπουν, προς το παρόν στους αστυνομικούς, να συνομιλήσουν με την 34χρονη, καθώς δεν το επιτρέπει η κατάσταση της υγείας της.
Το πιθανότερο είναι αυτό να γίνει αύριο Κυριακή, ή τη Δευτέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταθέσεις, που έχουν λάβει οι αξιωματικοί, οι οποίοι νυχθημερόν ασχολούνται με την υπόθεση, μέχρι στιγμής δεν έχουν εισφέρει κάτι σημαντικό, για την ταυτότητα της δράστιδος και πολύ περισσότερο, για το κίνητρο της πράξης της..
Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει πρόσωπα από το συγγενικό περιβάλλον της Ιωάννας,  φίλες και ο σύντροφο της, όμως όσα έχουν πει είναι πολύ γενικόλογα, χωρίς να πορουν να εντοπίσουν σε πρόσωπα.
Ενα άλλο σημείο, που δυσκολεύει την αστυνομική έρευνα, είναι το γεγονός ότι, η Ιωάννα δεν είχε κάποια "κολλητή" φίλη, η οποία να γνωρίζει άγνωστες πτυχές της ζωής της, καθώς εκεί φέρεται ότι, βρίσκεται το "κλειδί"!