Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Ποδόσφαιρο: Ποιός θα "πληρώσει" τον κορωνοϊό; (video)


Ενα από τα "αγκάθια" της επανέναρξης του πρωταθλήματος, είναι το ποιός φέρει την ποινική ευθύνη, εάν κάποιοι ποδοσφαιριστές κολλήσουν κορωνοϊό;
To σοβαρότατο θέμα, που πλέον έχει λάβει παγκόσμιες διαστάσεις, αλλά παραμένει αναπάντητο, έθεσε η Μαίρη Μπενέα στην τηλεοπτική "Δίκη στο Open", την περασμένη Δευτέρα 18 Μαίου, εξ αφορμής περιστατικών στη Ιταλία, όπως τα μετέφερε ο έλληνας δημοσιογράφος από τη Ρώμη, Δημήτρης Μιχούδης.
ΜΙΧΟΥΔΗΣ:Υπάρχουν δυό παίκτες θετικοί στην Πάρμα και άλλοι τρεις στη Σαμπτόρια, η οποία όταν σταμάτησε το πρωτάθλημα, είχε επτά θετικούς. Είχε μεγάλο πρόβλημα η ομάδα..
ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Ενα πρωτάθλημα, που θα αρχίσει, αλλά δεν ξέρουμε, εάν θα τελειώσει..
ΜΠΕΝΕΑ: Κύριε Μιχούδη να σας ρωτήσω κατι; Λέτε ότι, υπάρχουν θετικοί παίχτες. Ποιός έχει την ευθύνη, αν αυτοί κολλήσουν άλλους; Γιατί εδώ στην Ελλάδα, αυτό είναι ποινικό αδίκημα.
MΙΧΟΥΔΗΣ: Aυτό συζητείται τώρα. Θέλουν να δώσουν την ευθύνη στους γιατρούς των ομάδων. Αυτοί δεν το δέχονται και δεν ξέρω, πως θα λυθεί το πρόβλημα. Γίνονται διαβουλεύσεις συνεχόμενες.
ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Αυτό είναι ένα μεγάλο ζήτημα, παγκόσμιο πιά. Ποιός έχει την ευθύνη και πολύ σωστά το έθεσε η κ. Μπενέα, γιά το όταν κολλήσουν κάποιοι κορωνοϊό από αλλους, εκεί, στην ποδοσφαιρική κοινότητα.
https://www.tvopen.gr/watch/28247/hdikhstoopen182f052f2020