Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Ανω - κάτω η δίκη Μπάμπη, για τη δολοφονία της Καρολάιν, που διακόπηκε εκ νέου γιά την 1η Ιουνίου

Aνω - κάτω για μια ακόμη φορά η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, λόγω της απουσίας του συνηγόρου του Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, που δεν εμφανίστηκε σήμερα στο Πενταμελές Εφετείο, να τον υπερασπιστεί στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν, καθώς - όπως δήλωσε η συνεργάτης του - επικαλέστηκε κώλυμα, καθώς βρισκόταν σε άλλη δίκη.

Το δικαστήριο αναγκάστηκε να διακόψει εκ νέου την υπόθεση, για την 1η Ιουνίου, ωστόσο το αίτημα διακοπής προκάλεσε την έντονη αντίδραση του συνηγόρου της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάση Χαρμάνη.

Στο δικαστήριο δημιουργήθηκε ένταση:

Πρόεδρος: Είχαμε πει για σήμερα, δεν μας είχε πει ο κ. συνήγορος για κάποιο κώλυμα. Εσείς ως συνεργάτιδα του δε μπορείτε να παρασταθείτε;

Συνεργάτιδα Παπαιωαννίδη: Όχι δεν έχω εξουσιοδότηση.

Πρόεδρος: Έχουμε δώσει δύο διακοπές, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι πρέπει να τελειώσουμε.

Πολιτική Αγωγή: Αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη δική δεν το έχουμε δει σε άλλες. Χθες μίλησα με τον κ. Παπαιωαννίδη και μου είπε πως αν δεν μπορέσει να έρθει θα είναι η συνεργάτιδά του. Θα πάμε δηλαδή Σεπτέμβριο; θα πρέπει να τελειώσουμε κάποια στιγμή.

Πρόεδρος: Η συνεργάτιδά σας που είναι;

Συνεργάτιδα Παπαιωαννίδη: Σπίτι κλινήρης.

Πρόεδρος: Αν στείλουμε αστυνομικό θα τη βρούμε εκεί;

Συνεργάτιδα Παπαιωαννίδη: Ναι.

Εισαγγελέας: Να υπομνήσετε στον κ. Παπαϊωαννίδη την ανάγκη να είναι εδώ….Εξαιτίας του κωλυσιεργεί η δίκη.

Στο δικαστήριο σήμερα δεν εμφανίστηκε ούτε και ο 34χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος με έγγραφό του ενημέρωσε ότι, εξουσιοδοτεί ως συνήγορό του τη συνεργάτιδα Παπαιωαννίδη η οποία τελικά δεν μπόρεσε να παραστεί στη δίκη.