Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Door to door ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Door to door (πόρτα - πόρτα) στη Δικαιοσύνη πήγε σήμερα ο Υπηρεσιακός Υπουργός Δικαιοσύνης Φίλιππος Σπυρόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων στα Ανώτατα Δικαστήρια της Χώρας.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Δικαιοσύνης:

"... ο κ. Σπυρόπουλος συναντήθηκε διαδοχικά με την Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας κυρία Ευαγγελία Νίκα, με την Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Μαρία Γεωργίου και κ. Ισίδωρο Ντογιάκο, αντίστοιχα, την Προεδρεύουσα Αντιπρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κυρία
Σωτηρία Ντούνη, τον Γενικό Επίτροπο Επικρατείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Σταμάτιο Πουλή, τον Επίτροπο και τον Αντεπίτροπο της Επικρατείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κ. Αντώνιο Νικητάκη και κ. Ιωάννη Κάρκαλη, αντίστοιχα, καθώς και με τον Γενικό Επίτροπο Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων κ. Ιωάννη Συμεωνίδη.

Επίσης, ο Υπηρεσιακός Υπουργός Δικαιοσύνης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος κ. Δημήτριο Βερβεσό και τον Πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γεώργιο Ρούσκα".