Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

"Εφυγε" ο Στηβ Κακέτσης


Eνα από τα πιό εμβληματικά πρόσωπα στο χώρο της νυχτερινής Αθήνας, ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, που είχε συνδυάσει το όνομα του με το χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, καθώς είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η υγεία του έκτοτε επιβαρύνθηκε αρκετά και δεν ανέκαμψε.

Στο πλευρό του στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ήταν τα αγαπημένα του πρόσωπα, καθώς και η πρώην σύζυγός του Κατιάνα Μπαλανίκα μαζί με τον γιο τους, Μάκη Κακέτση.

Ο Στηβ Κακέτσης και η Κατιάνα Μπαλανίκα υπήρξαν παντρεμένοι αρκετά χρόνια και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, από τα οποία το πρώτο, όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο ίδιος, είχε πεθάνει 36 ώρες μετά από τη γέννησή του.

Ο γιος τους, Μάκης Κακέτσης, ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και διατηρεί δικό του χρηματηστηριακό γραφείο. Ο επιχειρηματίας διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με την γνωστή τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου. Ήταν ιδιοκτήτης πολλών νυχτερινών μαγαζιών καθώς κι εστίασης, τα γνωστότερα από τα οποία ήταν η «Νεράιδα» που βρισκόταν στην παραλιακή στο ύψος του Αλίμου και το «Kitchen Bar» στο ίδιο σημείο αργότερα.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα είχε μιλήσει για τη γνωριμία τους, τη σχέση και τον γάμο τους. Ο έρωτάς του, την έκανε να τα παρατήσει όλα και να τον ακολουθήσει στην Αμερική.