Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Εταιρία... μπαταχτσής στο διαδικτυακό στοίχημα

Σοβαρές καταγγελίες έχουν φτάσει στην Επιτροπή Εποπτείας Ελέγχου Παιγνίων, σε βάρος γνωστής διαδικτυακής στοιχηματικής εταιρίας, που φέρεται ότι, λειτουργεί... μπαταχτσίδικα απέναντι σε παίχτες, που έχουν κερδίσει μεγάλα ποσά σε συγκεκριμένο δημοφιλές διαδυκτιακό παιχνίδι.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι νικητές, όχι μόνο δεν τους δίνει τα κερδισμένα, αλλά τους έχει παρακρατήσει το φόρο, ενω δεν τους επιστρέφει ούτε κάν τα χρηματικά ποσά, που έπαιξαν!
Σε μια από τις περιπτώσεις, όταν ο παίχτης, προσπάθησε να επικοινωνήσει, η στοιχηματική εταιρία του έκλεισε ακόμη και το λογαριασμό, χωρίς καμμία εξήγηση, προφανώς για να εξαφανίσει τα πειστήρια...
Ο άνθρωπος κατάφερε να βρει τρόπο μέσω viber, να μιλήσει με κάποιον από την εταιρία, αλλά έχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας και το αποτέλεσμα παραμένει... μηδέν.
Ευτυχώς ο παίχτης έχει κρατήσει αδιάσειστα ντοκουμέντα, τα οποία προσκομίστηκαν σρην Επιτροπή Εποπτείας Ελέγχου Παιγνίων, η οποία διερευνά την υπόθεση.
Το επόμενο βήμα είναι η προσφυγή στη Δικαιοσύνη, τόσο σε ποινικό και όσο και σε αστικό επίπεδο, καθώς οι νικητές φέρονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα χρήματα τους.
Σύντομα περισσότερα...