Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Γνωρίζουν τους δράστες της ληστείας του 25χρονου, που έπεσε από τα βράχια στου Φιλοππάπου;

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, ενδέχεται  να διωχθούν ποινικά οι δράστες της ληστείας του 25χρονου, στου Φιλοπάππου, ο εντοπισμός και  η σύλληψη των οποίων θεωρείται θέμα ημερών.
Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, οι οποίοι μετέχουν στις έρευνες, για την υπόθεση της ληστείας του 25χρονου, που βρέθηκε νεκρός πέφτοντας από τα βράχια της Ακρόπολης, έχουν την πεποίθηση ότι, μέσα στις επόμενες δέκα μέρες θα έχουν απτά αποτελέσματα, για την ταυτότητα των δραστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η λύση του μυστηρίου βρίσκεται σε ορισμένους από τους προσαχθέντες, οι οποίοι φέρονται ότι, γνωρίζουν και θα μιλήσουν!
Δικαστικές πηγές εκτιμούν ότι, ενδέχεται να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον των δραστών της ληστείας του 25χρονου και της φίλης του, για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και το εστιάζουν στο γεγονός ότι, ακόμη και να μην έσπρωξαν το θύμα τους οι δράστες, ο 25χρονος γκρεμίστηκε, στην προσπάθεια του να τους κυνηγήσει.
Σχετικά με τις επιθέσεις στην περιοχή, που έχουν πάρει διαστάσεις μάστιγας, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης έχουν χαρτογραφήσει τις συμμορίες, που δρουν σε  Ακρόπολη και Φιλοπάππου.
Πρόκειται, για τρεις οργανωμένες σπείρες από Αλγερινομαροκινούς, Πακιστανούς και Ρομά, που έχουν χωρίσει τις περιοχές δράσης τους, ενώ κάθε φορά, κάθε ομάδα «κτυπάει» με δυο με τρία άτομα, που αλλάζουν τακτικά, για να μην κινούν υποψίες, αλλά και να μην μπορούν μετά τις επιθέσεις, να έχουν οι Αρχές σαφή εικόνα τους από τις καταθέσεις των θυμάτων.