Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Οκτώ μέρες μετά από την καταστροφή και τους νεκρούς στο Μάτι, ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς έστελνε ευχές για Καλό Μήνα, με... ποίηση!


Την 1η Αυγούστου, οκτώ μέρες μετά από την εθνική καταστροφή στο Μάτι, προφανώς εμπνευσμένος... από τις εικόνες φρίκης στα καμένα, με τους δεκάδες απανθρακωμένους και πνιγμένους, ανάμεσα στους οποίους και πολλά παιδιά, ο υπουργός Εξωτερικών της πιο πολύνεκρης κυβέρνησης  Νίκος Κοτζιάς,  έστελνε σε πολιτικούς του φίλους  και αντιπάλους ευχές με... ποίηση, για Καλό Μήνα Αύγουστο!
Μαθαίνουμε ότι είναι προσφιλής του τακτική, κάθε πρωτομηνιά, να εύχεται με αυτοσχέδια ποίηση.
Δεν είναι κακό ένας υπουργός, να έχει καλλιτεχνική έκφραση και να μοιράζει στίχους και ευχές.
Οταν όμως αυτό γίνεται, ενώ δεν έχουν περάσει ούτε οκτώ μέρες από την πύρινη συμφορά στη χώρα, με τους νεκρούς να ξεπερνάνε τους 90 και εκατοντάδες σπίτια να έχουν γίνει κάρβουνο,  θα ήταν προτιμότερη, έστω, μία συγγνώμη από έναν υπουργό της κυβέρνησης και όχι στίχοι γιά τον "Αύγουστο, που χαμογελά... και εύχεται καλό μήνα, με λάμψη πονηρή στα μάτια του”!!!!
Ο κ. Κοτζιάς, ευχαριστημένος, προφανώς, που... έλυσε το Σκοπιανό και που οι δύο έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν φυλακισμένοι από τον Ερντογάν, αλλά και  ικανοποιημένος, προφανώς, από τους χειρισμούς της κυβέρνησης στις φονικές πυρκαγιές, έστειλε με το κινητό του, την 1η Αυγούστου, στις 11.43 π.μ. το παρακάτω μήνυμα, που βρίσκεται ατόφιο στην διάθεση των "Δικογραφιών":
"Ο Αύγουστος χαμογελά χαϊδεύοντας τα αστέρια των ουρανών. Θέλει να ακούει το γέλιο των παιδιών. Να ατενίζει την ελπίδα χαραγμένη στο πρόσωπο μας. Καλό μήνα μας εύχεται, με λάμψη πονηρή στα μάτια του".
Τα συμπεράσματα δικά σας...