Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΟΙ "ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ" ΕΚΑΝΑΝ ΤH ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΓΟΥΔΗ (VIDEO)


Οι "Δικογραφίες" έκαναν χτες στο "Μαζί σου" μία μεγάλη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, που ανατρέπει όλα τα δεδομένα της υπόθεσης Ειρήνης Λαγούδη.
Βρήκαν τον αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας της!
Τον άνθρωπο, που κατέθεσε στον προιστάμενο της Εισαγγελίας Αγρινίου Πέτρο, ποιοί και πως σκότωσαν την 44χρονη, στην παραλία της Φωτμού, το μεσημέρι της 5ης Ιανουαρίου 2018.
Σύμφωνα με όσα είπε ο μάρτυρα, που παρακολούθησε έντρομος και χωρίς να γίνεται αντιληπτός όλα όσα έγιναν μπροστά στα μάτια του, τρεις άνδρες μετείχαν στο σκηνικό του τρόμου, που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο της 44χρονης μητέρας τριων παιδιών.
Ο μάρτυρας, τα στοιχεία του οποίου δεν αποκάλυψαν οι "Δικογραφίες", οδήγησε τον εισαγγελέα κ. Πέτρο στην άκρη του νήματος.
Μεταξύ άλλων είπε στην κατάθεση του, που έφεραν στο φως οι "Δικογραφίες":

ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Mάρτυρας: Ημουνα εκεί από πάνω στο βουνό...
Ενα μεγάλο αυτοκίνητο ήταν σταματημένο στην ερημιά. Στην παραλία Φωτμού.
Εισαγγελέας: Πόσην ώρα ήταν εκεί;
Mάρτυρας: Δεν θυμάμαι. Ηταν πολύ ώρα εκεί το αυτοκίνητο αυτό. Σε λίγο ήρθε και ένα μικρότερο αυτοκίνητο. Μιά κοπέλα βγήκε από μέσα. Εισαγγελέας: Τι έκανε;
Mάρτυρας: Περπάτησε. Πήγε κοντά στο άλλο αυτοκίνητο. Ενας άνδρας βγήκε από τμεγάλο όχημα. Η κοπέλα πήγε κοντά του. Κατάλαβα ότι γνωρίζονταν.
Εισαγγελέας: Πως το καταλάβατε;
Mάρτυρας: Aρχισαν να μιλάνε. Σε λίγο άκουσα φωνές. Ηταν σαν να τσακώνονται. Mετά κατάλαβα ότι, τσακώνονταν. Η γυναίκα φώναζε. Αυτό μου έκανε εντύπωση και κοίταξα πιό προσεκτικά. Βρισκόμουνα σε μεγάλη απόσταση. Τους έβλεπα απο ψηλά.
Εισαγγελέας: Υπήρχε άλλος εκεί;
Mάρτυρας: Mέχρι εκεινη τη στιγμή όχι. Ξαφνικά είδα δύο άνδρες να πλησιάζουν την κοπέλα από πίσω. Μετά κατάλαβα ότι, ήταν κρυμένοι σε ένα ακατοίκητο, σε ένα έρημο σπίτι εκεί κοντά.
Εισαγγελέας: Πού είναι αυτό το σπίτι;
Mάρτυρας: Eίναι εκεί, από πάνω. Απο την παραλία. Δεν φαίνεται από το δρόμο. Δεν έχει ορατότητα. Πρέπει να το ξέρεις, για να το δεις και δεν φαίνεται από το δρόμο.


Εισαγγελέας: Τι κάνανε εκεί αυτοί οι άνδρες;
Mάρτυρας: Kρύβονταν. Περιμενανε. Την ώρα, που μιλάγανε και τσακωνόντουσαν η κοπέλα με τον άλλο, αυτοί οι δύο πήγανε από πίσω της. Κάτι της κάνανε. Δεν μπορουσα να δω. Μετά τη βάλανε στο αυτοκίνητο. Και μετά από λίγο φύγανε τρέχοντας...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO στο: 0:28:05 - 0:31:14 και από 0:44:18 - 1:32:15