Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ ΓΙΑ NOOR ONE ΣΤΗ "ΔΙΚΗ": "Αυτοί οι τρεις μάρτυρες έπρεπε να είναι κατηγορούμενοι - Στον Μαρινάκη πουλούσα μόνο καύσιμα - Προβοκάτσια Γιαννουσάκη η εμπλοκή μου"!

 Ενα από τα πιό εμβληματικά πρόσωπα στην υπόθεση του ναρκοπλοίου "Noor One", ο φερόμενος και ως ναυλωτής του πλοίου, ο οποίος εκτίει ποινή ισοβίων από την πρωτόδικη καταδίκη του,  ο Γιώργος Μπουρδούβαλης, επονομαζόμενος  και "Καπταιν Τζωρτζ",  μίλησε αποκλειστικά στη Μαίρη Μπενέα, στην εκπομπή "Δίκη στο Οpen".

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης του,  αρνείται οποιαδήποτε σχέση με ναρκωτικά, υποστηρίζει ότι είναι αθώος και αποδίδει την εμπλοκή του στην υπόθεση, σε "προβοκάτσια", του συγκατηγορουμένου του Μάκη  Γιαννουσάκη.

Δείτε την εκπομπή: https://www.tvopen.gr/watch/42610/hdikhstoopen122f102f2020


Α ΜΕΡΟΣ

Είπε:


"ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ"

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Είμαι στη φυλακή και περιμένω, να τελειώσει αυτή η ιστορία.

ΜΠΕΝΕΑ: Eίστε ο κάπταιν Τζωρτζ;

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Εγώ από το 1979, που πήρα το πτυχίο πλοιάρχου Γ', λέγομαι κάπταιν Γιώργος Μπουρδούβαλης. Ολοι οι Γιώργηδες, που έχουν σχέση με τη θάλασσα, λέγονται Κάπταιν Τζωρτζ.

ΜΠΕΝΕΑ: Εσείς τι ελπίζετε από το Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο;

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ:Aθώος!

ΜΠΕΝΕΑ: Είστε ο ναυλωτής του πλοίου ή δεν είστε;

"ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ"

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Δεν έχω καμμία σχέση με το πλοίο αυτό. Ούτε το έχω δει ποτέ μου, ούτε ξέρω τι μπορεί να φορτώσει, που άκουσα στο δικαστήριο από την κ. Εισαγγελέα, ούτε ξέρω, ή μάλλον ούτε ήξερα, γιατί τώρα ξέρω, τα πιστοποιητικά του πλοίου, τα οποία είδα στη δικογραφία. Κυρία Μπενέα, όπως θα ακούσατε όσο καιρό ερχόσασταν στο δικαστήριο, στο πρωτόδικο, δεν έχω αναφέρει τίποτα σχετικά με τα ναρκωτικά, γιατί δεν γνωρίζω τίποτα. Ο,τι έμαθα, το έμαθα στο δικαστήριο και όταν ήμουνα προφυλακισμένος.

ΜΠΕΝΕΑ: Αρνείστε λοιπόν ότι, είστε ο ναυλωτής, αρνείστε ότι, έχετε οποιαδήποτε εμπλοκή με ναρκωτικά, όπως λέτε, ποιά λοιπόν ήταν η εμπλοκή σας, με το Noor One; Γιατί είστε κατηγορούμενος.


"ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΟΥ"

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Το πλοίο λένε ότι, είναι της BRONDE και η BRONDE το ναύλωσε σε μένα, δια λόγου. Αυτό δηλαδή, εάν το ακούσει κάποιος, που είναι της ναυτιλίας, δεν ξέρω τι θα κάνει. Αυτοί που το κάνανε, το κάνανε, για συγκεκριμένους λόγους . Ενα ήταν η συσκότιση, για να ασχολείται το δικαστήριο, ποιανού ήταν το συγκεκριμένο πλοίο, ποιός είναι ο ναυλωτής και το άλλο είναι η προβοκάτσια συγκεκριμένου ανθρώπου, ο οποίος έχει δημιουργήσει σε όλα τα στάδια, κατηγορούμενο, με εμπλεκόμενους τους συνεργάτες του.

ΜΠΕΝΕΑ: Ποιός είναι αυτός;

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: O κ. Γιαννουσάκης

ΜΠΕΝΕΑ: Πως εμπλακήκατε με τον Γιαννουσάκη και με το Noor One εσείς; Πως είστε ανακατεμένος στην υπόθεση;

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Mε τον κ. Γιαννουσάκη δεν έχω καμμία εμπλοκή.

ΜΠΕΝΕΑ: Δεν τον ξέρετε καθόλου, δεν μιλάγατε κάτω στο Ντουμπάι;

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: θα σας πω ακριβώς. Η εταιρία, που δούλευα, αγόραζε πετρέλαια από όλους, από όσους πουλάγανε.Ηταν μεγάλη εταιρία και επαιρνε από όλους. Μια από αυτές τις εταιρίες, δεν θυμάμαι, πως λεγότανε, αλλά ήταν ενδιάμεσος ο κ. Γιαννουσάκης, ο οποίος έπαιρνε το κόμιστρο του. Σαν μπρόκερ. Ετσι ο κ. Νιχάντ μου είπε ότι, θα έρθει το τάδε πλοίο και φρόντισε το, γιατί εγώ ήμουνα στα ναυτιλιακά.

ΜΠΕΝΕΑ: Ποιό πλοίο ήταν αυτό;

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: To Νοοr One.

ΜΠΕΝΕΑ: Ωραία..

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να ειδοποιήσω τους ανθρώπους, αυτούς που μετράνε, τον πιλότο, που πηγαίνει επάνω, να πάνε δίπλα και να πάρουν τα πετρέλαια.

ΜΠΕΝΕΑ:Πότε θα γινόταν η μετάγγιση, πότε έγινε;

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: To 2012. Νομίζω τον Οκτώβριο, δεν θυμάμαι πότε έγινε.

ΜΠΕΝΕΑ: Εγινε η μετάγγιση;

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Εγινε κανονικά.

ΜΠΕΝΕΑ: Στη θάλασσα μέσα;

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Nαι, ναι. Εκεί τον γνώρισα το Γιαννουσάκη. Γιατί ήρθε στο γραφείο μου.

ΜΠΕΝΕΑ: Ναι.

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Και λέει, πως θα γίνει, αν έχουμε μπαλλόνια, αν έχουμε μάνικες, όλα αυτά, που χρειάζονται. Μία φορά, που ήρθα έγω στην Ελλάδα, έμαθε ο κ. Γιαννουσάκης από τον Νιχάντ ότι ήρθα στην Ελλάδα

ΜΠΕΝΕΑ: Και ήρθε και σας πήρε;

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Moυ έστειλε τότε τον κ. Λάγιο, να με πάρει από το αεροδρόμιο και να με πάει στο σπίτι μου, ουσιαστικά μου το ζήτησε, επειδή τον είχε αυτόν σαν οδηγό και δεν ειχε δουλειά, να κάνει, αντί να πάρω ταξί, να πάρω αυτό, ούτως ώστε να τον βοηθήσω και οικονομικά.


Β ΜΕΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης του με τη Μαίρη Μπενέα, ο Γιώργος Μπουρδούβαλης παραδέχεται τη σχέση του, με τον συγκατηγορούμενο του Αιμίλιο Κοτσώνη, πρώην στέλεχος του Ολυμπιακού και στενό συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Χαρακτηρίζει "καλοπληρωτή" τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, για τον οποίον είπε ότι, αγόραζε καύσιμα από την εταιρία στην οποία εργαζόταν, ενω αποδίδει την εμπλοκή του στην υπόθεση και τις κατηγορίες εναντίον, ακόμη και ως... "δολοφόνο" στο Μάκη Γιαννουσάκη.

Χαρακτηρίζει "ασάφεια" την υπόθεση με τα δυο δορυφορικά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στο Noor One, έξι χρόνια μετα και κάνει λογο, γιά αδικία εναντιον του, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Θα ντρέπονται οι ανακριτές"!

Είπε:


"ΜΕ ΚΟΤΣΩΝΗ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΜΑΖΙ"

ΜΠΕΝΕΑ:Οπως το είπε η εισαγγελέας στο δικαστήριο, ο κ. Κοτσώνης φέρεται ένας από τους εγκεφάλους της μεταφοράς των ναρκωτικών. Πότε τον γνωρίσατε τον κ. Κοτσώνη;

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ:To 2013

ΜΠΕΝΕΑ: Πως;

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Στο γραφείο. Ειχε συναντηθεί στην Αγγλία, με τους ιδιοκτήτες της εταιρίας μου, της εταιρίας που δούλευα εκει και συναντηθήκαμε σε μία συνάντηση, που κάνουν όλοι αυτοί, που ασχολούνται με πετρέλαια. Μετά ήρθε στο Ντουμπάι, στο γραφείο, είδε τους ανθρώπους, που γνώριζε κι εκεί τον συνάντησα κι εγω. Δουλεύαμε μαζί, στις αγοραπωλησίες πετρελαίων, που έκανε.

ΜΠΕΝΕΑ: Ο κ. Κοτσώνης ήταν στενός συνεργάτης του κ. Μαρινάκη. Μάλιστα, τότε που είχε κατέβει κάτω, δεν είχε διακόψει τη σχέση του με τον κ. Μαρινάκη. Ηταν συνεργάτης του κ. Μαρινάκη. Τον κ. Μαρινάκη τον είχατε γνωρίσει; Είχε κατέβει κάτω;

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Kοιτάξτε, αυτό που μου λέτε τώρα ότι, ήταν συνεργάτης, εγώ δεν μπορώ να το πω, γιατί δεν το ξέρω. Δεν το ήξερα μάλλον τότε.

ΜΠΕΝΕΑ:Δεν ξέρατε ότι, ήταν συνεργάτης του κ. Μαρινάκη; 

"Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΓΟΡΑΖΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ"

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Oχι.Οπωσδήποτε όχι. Ηξερα ότι, δουλεύει στην εταιρία στις μεταγγίσεις των πετρελαίων, γιατί αυτή ειναι η δουλειά μας, αλλά ότι ήταν συνεργάτες δεν το ήξερα ποτέ. Η εταιρία, που δούλευα εγω, έδινε καύσιμα σε πλοία, που περνάγανε στην περιοχή. Μια από τις εταιρίες ήταν και του κ. Μαρινάκη. Οχι αποκλειστικά. Εαν τον συνέφεραν οι τιμές.

ΜΠΕΝΕΑ: Είχατε συνεργαστεί επομένως.

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Ναι. Οπωσδήποτε είχαμε συνεργαστεί. Τα παίρνμε τα χρήματα κανονικά, να μην καθυστερούνε, γιατι στην αρχή δεν υπήρχε το credit και το πλήρωνε πάντα το καύσιμο..

ΜΠΕΝΕΑ: Ο κ. Μαρινάκης;

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Σωστά. Οχι ο ίδιος. Η εταιρία του.

-"ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΗΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ"

ΜΠΕΝΕΑ: Η εταιρία του ήταν... καλοπληρωτής!

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Ακριβώς

ΜΠΕΝΕΑ: Γνωρίζετε φαντάζομαι ότι, είναι και μια άλλη υπόθεση στα ανακριτικά γραφεία ανοιχτή, με ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για το φορτίο ηρωίνης, όπου είναι κατηγορούμενος και ο κ. Μαρινάκης.

"Ο ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ"

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Οχι. Εγω δεν γνωρίζω. Να σας πω την αλήθεια ότι, όχι μόνον δεν γνωρίζω, αλλά με τα Μέσα Μαζικής Εξόντωσης, ειμαι σοκαρισμένος. Ή μάλλον στο ανακριτικό, κάθε ανάκριση που γινότανε καθε μέρα και ό,τι παρουσίαζε κάποιος, ειδικά ο κ. Γιαννουσάκης ό,τι παρουσίαζε την άλλη μέρα ότι, είμαι δολοφόνος...

ΜΠΕΝΕΑ: Δολοφόνο δεν σας είπανε ποτέ

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Με είπανε, με είπανε.. Ο,τι πήγαινε και έλεγε, φρόντιζε με τους ανθρώπους, που έχει γύρω του, γιατί είναι άνθρωπος της υψηλής κοινωνίας, δεν είναι ναυτικός ο κ. Γιαννουσάκης. Ενω εγώ είμαι ναυτικός.. και δεν γνωρίζω κανένανε. Αυτός είναι της υψηλής κοινωνίας, όπως μας έλεγε κιόλας. Είχε τον τρόπο του, να παρουσιαζει ό,τι θέλει και να λένε ό,τι θέλει!

"ΑΣΑΦΕΙΑ ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ"

ΜΠΕΝΕΑ:Βρέθηκαν και κάποια δορυφορικά τηλέφωνα, στο Noor One. Εεκει όπου είναι, στο νεκροταφείο πλοίων, στην Ελευσίνα, έγειρε και πέσαν κάποια δορυφορικά. Και λέγεται ότι, με το ένα δορυφορικό, μιλούσατε εσείς με τον πλοίαρχο.

-ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ"

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Το τηλέφωνο, που βρέθηκε μετά από 6 χρόνια, μετά από έξι χρόνια, πως βρέθηκε στο πλοίο μέσα; Kατ΄αρχας ποιανού είναι; Ποιός το πληρώνει; Ήταν στο πλοίο πάνω; Yπάρχει απόδειξη ότι, ήταν πάνω; Όλη αυτή η υπόθεση πάνω στο πλοίο, είναι μια ασάφεια και ο κάθε ένας, πίστευε ό,τι έλεγε ο καθένας. Ειδικά ο κ. Γιαννουσάκης. Με τους συνεργάτες του, ο καθένας βοήθαγε ένα λιθαράκι, φτιάξανε μια ιστορία και εξαπάτησαν τους ανακριτές, οι οποίοι, κάποια στιγμή αργότερα, μετά από κάποια χρόνια, θα ντρέπονται γι΄αυτό, που έγινε...


ΜΕΡΟΣ Γ


Στο τρίτο και τελευταίο μέρος της συνέντευξης του στη Μαίρη Μπενέα, ο Γιώργος Μπουρδούβαλης μιλάει για “διαφθορά”, υποστηρίζει ότι, τρεις μάρτυρες στην υπόθεση του Noor One έπρεπε, να είναι κατηγορούμενοι, ενώ για το γεγονός ότι, προσήλθε αυτοβούλως στη Δικαιοσύνη το 2014, αυτοσαρκαζόμενος παρατηρεί: “Ηρθα μόνος μου στην Ελλάδα και είπαν: “Είναι ηλίθιος. Βάλτον μέσα”!

Είπε:


ΝΙΏΘΩ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΩ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ"

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Το Φεβρουάριο του 2014 ήρθε ο κ. Κουρούβανης, μαζί με τον κ. Γιαννουσάκη στο γραφείο. Ο κ. Κουρούβανης μου ζήτησε να του συστήσω ένα πράκτορα, για να φύγει το πλοίο Noor One από τα Εμιράτα και να πάει στο Ρίο, στην Πάτρα. Κι εγω του είπα "έχουμε τον Μανέτα, αυτός κάνει τη δουλειά στην εταιρία, που δουλεύω εγω, είμαστε ευχαριστημένοι. Αμα θες παρε αυτόν". Αυτό ήταν η εμπλοκή μου. Δυστυχώς, δεν μπορώ να πιστέψω ακόμη, πως βρέθηκα ναυλωτής, σε μία κατάσταση, που δεν έχω καμμία σχεση. Οχι, για ναρκωτικα, αλλα και ναυλωτής πως βρεθηκα. Πράγματι, 22.8, που μπήκα φυλακή ήταν δολοφονία.. Νιώθω ότι πολεμάω απέναντι στη διαφθορά.

ΜΠΕΝΕΑ: Εννοείτε δηλαδή ότι σας ενέπλεξαν;

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Eίναι καθαρά μία προβοκάτσια του κ. Γιαννουσακη με τους συνεργάτες του.

ΜΠΕΝΕΑ: Γιατί, γιατί να σας εμπλέξουν ο κ. Γιαννουσάκης και οι συνεργατες του; Toυς είχατε κανει κάποιο κακό;

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Oχι, τίποτα, ποτέ!

ΜΠΕΝΕΑ: Τότε;

"ΤΡΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ"!

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Aπλούστατα, δεν έχουν τη δύναμη να δεχτούν την ποινή, γι΄αυτό, που κάνανε.Και θέλουν να στοχοποιήσουν οποιονδήποτε γνωρίζουν. Όπως και τους άλλους, όχι μόνον εμένα. Το πλοίο, αποδεδειγμένα τώρα, μετά από έλεγχο στα χαρτιά όλα, που υπάρχουν, στο πλοίο τον πλήρη έλεγχο τον είχε ο Γιαννουσάκης και όταν πήγε και όταν γύρισε. Αλλά ο άμεσος, ο άνθρωπος, που ρυθμισε, τη μεόδευση όλη αυτή, ειναι ο κ Αντωνίου της Πασμα.

ΜΠΕΝΕΑ: Για εξηγείστε μας

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Είναι ο άνθρωπος της εταιρίας, που φτιάχνει τα χαρτιά.

ΜΠΕΝΕΑ: Ο οποίος δεν είναι κατηγορούμενος;

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Oχι, είναι και μάρτυρας και μάλιστα με βάση αυτού τις μαρτυρίες, εξωντόνονται... κι εγώ μαζί.

ΜΠΕΝΕΑ: Μας λέτε δηλαδή ότι, η Δικαιοσύνη έχει πλανηθεί αυτό είναι μια δικαστική πλάνη; Τον έχει βάλει μάρτυρα, ενω έπρεπε να τον έχει κατηγορούμενο; Αυτό λέτε;

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Πολλοί έπρεπε να είναι κατηγορούμενοι και είναι μάρτυρες...

ΜΠΕΝΕΑ:Ποιοί δηλαδή;

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: O κ. Τζανετής. Είναι ακριβώς το ίδιο με τον κ. Φάρο. Και το παραδεχτηκε και η κ. Τρουπή στο πρωτόδικο δικαστήριο. Και όλοι απορήσανε. Γιατί ενω έχουν 50 – 50, γιατί ο ένας είναι μάρτυρας και ο άλλος κατηγορούμενος;

ΜΠΕΝΕΑ: Aρα λοιπον ο κ. Τζανετής και ο κ. Αντωνίου, θα έπρεπε να είναι κατηγορούμενοι και είναι μάρτυρες. Υπάρχει και αλλος;

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Ο κ. Θεοδωράκης, ο οποίος είναι οι Αρχές/ Εβαλε το πλοίο μέσα στο λιμανι, στην Ελευσίνα. Οταν μπαίνει ένα πλοιο στο λιμάνι πρέπει να έχει ένα νόμιμο εκπροσωπο. Κανονικά έπρεπε να πάει ο κ. Καλαφάτης, αν είναι δικό του το πλοίο.

ΜΠΕΝΕΑ: Κι αυτοί ενέκριναν τον κ Γιαννουσάκη, ενω δεν ειναι δικό του το πλοίο

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Σωστα. Αυτό, δεν είναι παρανομία;

ΜΠΕΝΕΑ: Αυτός δηλαδή ο υπευθυνος του ΟΛΕ έπρεπε να είναι κατηγορούμενος, λέτε

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ:Ναι, γιατί έβαζε κάποιον μέσα που δεν ειναι δικό του πλοίο

"ΗΡΘΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ "ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΒΑΛΤΟΝ ΜΕΣΑ"! 

ΜΠΕΝΕΑ: Αν σας δινόταν η ευκαιρία, να γυρισετε το χρόνο πισω, θα ερχόσασταν στην Ελλάδα, όπως ήρθατε;

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Tώρα, που ξέρω τι σημαίνει Ελλάδα, θα ερχόμουνα μόνον εαν με καλούσε η Δικαιοσύνη. Εαν δεν με καλούσε, δεν θα ερχόμουνα ποτέ. Γιά ποιό λόγο; Γιατί; Γιατί έτσι καταλαβανε μάλλον. Σου λέει αυτός έρχεται μόνος του, είναι ηλίθιος. Βάλτον μέσα!

ΜΠΕΝΕΑ: Γιά σας, δικαίωση, τι είναι;

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ: Nα αθωωθώ όπως πρέπει. Κι εχω υπομονή, γιατί στις φουρτούνες εμείς πάντα έχουμε υπομονή, να περιμενουμε να φτιάξει ο καιρός.