Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Πικρή Γεύση

Γράφει ο γνωστός καρδιολόγος Πάνος Σταματόπουλος

Το τέλος του καλοκαιριού θεωρητικά ήλθε όπως τουλάχιστον εμείς οι πρεσβύτεροι, ζήσαμε και μάθαμε τις εποχές. Ο καθένας μας αισθάνεται δέος από την εικόνα της πρωτοφανούς επίθεσης εμπρησμών, που αφάνισε τόσο «πνεύμονα» δάσους, την έλλειψη του οποίου θα νοιώσουμε προσεχώς.

Ακολουθούν, όπως και στο παρελθόν «σχόλια» κάθε μορφής μεταξύ των οποίων τί πρέπει να βελτιωθεί για την επόμενη φορά, κάθε φορά και κάθε φορά τί δεν έχει γίνει να αναφέρονται βασανιστικά, για να τα αποστηθίσουμε ώστε να «καταλάβουμε τί μας λένε όλοι οιΑΣΧΕΤΟΙ, δηλαδή ο «παντογνώστης Υπουργός» και οι γύρω του, όπως η καλλίγραμη και ευειδής γραμματέας του.

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.Εμείς δε και του χρόνου πάλι ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ γιατί άλλαξε ο Υπουργός και ποιός ξέρει για να γράψει το κείμενο αιτιών, οδηγιών; Έτσι και αλλιώς ΔΕΝ θα τους δείξει η T.V. Υπάρχει μια ΚΡΥΦΗ ΕΛΠΙΔΑ. ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΗΝ «ΚΑΘΟΔΟΝ» ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (της Ελλάδος). Αυτά είδε και ο Κασελάκης και άνοιξε δρόμο εκτός οικογειοκρατείας (παράδειγμα Τραμπ). Η Αμερική στην Ελλάδα.

Αφήνει γεύση πολύ πικρή στο μυαλό.