Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Το... καυτό γράμμα του εραστή στον σύζυγο, άναψε φωτιές..


Oι "Δικογραφίες" έχουν καθιερώσει μια νέα στήλη με τίτλο: "Το σεξ... στο εδώλιο".

Αληθινές ιστορίες, που εκτυλίσσονται μέσα και έξω απο τις δικαστικές αίθουσες, σε... πιπεράτο φόντο.


Ενα... “καυτό” γράμμα, έβαλε “φωτιά” στις σχέσεις εν διαστάσει ζεύγους, που κατέληξε στα δικαστήρια γιά την ρύθμιση της επιμέλειας και της επικοινωνίας με τον 5χρονο γιό τους.
Το γράμμα, που περιέγραφε στιγμές έντονου ερωτικού και σεξουαλικού πάθους βρέθηκε στην τσάντα του 5ρονου αγοριού, μετά από το Σαββατοκύριακο, που είχε περάσει στο σπίτι του πατέρα του, στο πλαίσιο της επικοινωνίας μαζί του.
Οταν το διάβασε η μητέρα του μικρού, έμεινε άφωνη, ενώ το ίδιο... σύμπτωμα εμφάνισαν τόσο η πρόεδρος του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, όπως και η γραμματέας της έδρας, που σημείωνε τα πρακτικά της δίκης, αλλά και ο κόσμος στο ακροατήριο, που δεν πίστευε στα αυτιά του.
Στο γράμμα, που υπέγραφε κάποια ονόματι “Τζόρτζια”, περιγράφονταν σκηνές από την κρεββατοκάμαρα μεταξύ ανδρών..

Ο φάκελος είχε αποστολέα έναν Ιταλό ονόματι “Τζόρτζιο Μ.” και παραλήπτη τον εν διαστάσει σύζυγο και πατέρα του 5χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με τις έγγραφες περιγραφές φερόταν ως ο... ερωτικός παρτενερ του Ιταλού.
Γιά λόγους, που δεν διευκρινίστηκαν, το γράμμα κατέληξε στην τσάντα του παιδιού και στη συνέχεια στα χέρια της μητέρας του.
Ολα τα παραπάνω αναφέρονται σε δικόγραφα, που αντάλλαξαν μεταξύ τους οι εν διαστάσει σύζυγοι, οι οποίοι κατέληξαν να αντιδικούν, γιά την επιμέλεια και επικοινωνία τους με τον 5χρονο γιό τους, που μέχρι τότε την ασκούσαν από κοινού.
Στην αίτηση της, με την οποία ζητούσε να αφαιρεθεί προσωρινά η γονική μέριμνα από τον εν διαστάσει σύζυγό της και να του απαγορευτεί προσωρινά κάθε επικοινωνία με το γιό τους, η σύζυγος τον κατηγόρησε γιά “αποκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά”.
Από την πλευρά του ο σύζυγος αρνήθηκε όλα τα παραπάνω και αντεπιτέθηκε ισχυριζόμενος ότι, “είναι αποκυήματα της φαντασίας και του νοσηρού μένους της πρώην συζύγου του προς το πρόσωπο του”.
Υποστήριξε οτι, το γράμμα δεν απευθυνόταν σε 'κείνον και σημείωνε:
Ειναι σαφές ότι, αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας της, τα οποία επιδίωκε να μου προσάψει, λόγω μιας δικαστικής διένεξης, ενός γνωστού μας ζευγαριού, όπου ο άνδρας εμφάνιζε συμπτώματα σεξουαλικής παρέκκλισης και κατέθεσα και εγω ενόρκως ένα περιστατικό, το οποίο κατ΄ουσία με ξένισε και με τάραξε, υποστηρίζοντας την σύζυγο του γνωστού μας.
Η εν λόγω σύζυγός μου εκμεταλεύτηκε το γεγονός αυτό και επιδίωξε με το γράμμα, που κατέθεσα εγω τότε στο δικαστήριο, με σεξουαλικό περιεχόμενο, το οποίο μου είχε στείλει ο γνωστός μας χάριν αστεισμού, ως επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος του και υπέρ της συζύγου του, να το εμφανίσει ως αποχρώσα ένδειξη μιάς μορφής σεξουαλικής παρέκλισης..”.
Και κατέληγε:
H εν λόγω αλληλογραφία ευρισκόταν στο σπίτι του ανδρός με τη σεξουαλική παρέκκλιση και η σύζυγός του τη χρησιμοποίησς εις βάρος του στα δικαστήρια, για να ισχυροποιήσει τη θέση της... Ως εκ τούτου προκύπτει και αποδεικνύεται η κακόβουλη και κακοήθης πρόθεση της, με το να διατείνεται κακόβουλα ψεύδη εις βάρος μου ότι, δήθεν το επίμαχο γράμμα το έφερε το παιδί στην τσάνατ του, καθότι την υπόθεση του γνωστού ζευγαριού τη χειριζότν η ίδια δικηγόρος, που είναι και δικηγόρος της συζύγου μου”...
Το δικαστήριο επιφυλάχτηκε να εκδόσει απόφαση.