Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Χολυγουντιανή... υπερπαραγωγή με συμμετοχή διαρρήκτη η κρεβατοκάμαρα ζεύγους

Oι "Δικογραφίες" έχουν καθιερώσει μια νέα στήλη με τίτλο: "Το σεξ... στο εδώλιο".
Αληθινές ιστορίες, που εκτυλίσσονται μέσα και έξω απο τις δικαστικές αίθουσες, σε... πιπεράτο φόντο.

Σε... Χολυγουντιανή υπερπαραγωγή είχε μετατρέψει την κρεββατοκάμαρα του ζευγάρι σε επαρχιακή πόλη της Ελλάδας, καθώς ο σύζυγος δεχόταν τους εραστές της συζύγου του, ενώ τις ερωτικές της δραστηριότητες τις μαγνητοφωνούσε, τις φωτογράφιζε ή τις βιντεοσκοπούσε.
Ολα αυτά μέχρι την ημέρα, ή μάλλον τη... νύχτα, που το ζευγάρι έπεσε θύμα διάρρηξης.
Τριαντάχρονος διαρρήκτης, ο οποίος μάλιστα ήταν καταζητούμενος από τις Αρχές, “μπούκαρε” στην οικια του ζεύγους, για να κλέψει, αλλά έκανε θόρυβο και τους ξύπνησε.
Μια γλάστρα, που έσπασε, ξύπνησε το ζευγάρι, που έπιασε στα πράσσα τον κλέφτη, πριν προλάβει να τους αδειάσει το σπίτι.
Η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς δεν ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ούτε κλήθηκε περιπολικό.
Ο αποπειραθείς διαρρήκτης κατάφερε να πείσει το ζευγάρι, να μην τον παραδώσει στην αστυνομία, ισχυριζόμενος ότι, είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, που προσπάθησε να κλέψει ανεπιτυχώς, για να εξασφαλίσει τη δόση του.
Προφανώς ήταν τόσο πειστικός, που οχι μόνο δεν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, για να τον συλλάβει, αλλά παρέμεινε στο σπίτι του ζεύγους, που του ανέθεσαν μάλιστα καθήκοντα.. επιστάτη στα κτήματα τους και τις καλλιέργειες τους.
Ο 30χρονος δεν τους απέκρυψε οτι, ήταν καταζητούμενος από τις Αρχές για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας, γεγονός, που δεν εμπόδισε την συζυγο να συνάψει ερωτικη σχέση μαζί του.
Την σχέση της συζύγου του με τον 30χρονο διαρρήκτη, όχι μόνον αποδέχτηκε, αλλά  και... αποδέχτηκε  ο σύζυγος, επαναλαμβάνοντας μάλιστα τη γνωστή του... οπτικοακουστική συνήθεια, με κάμερες και... σκηνοθεσία!
Η ανατροπή ήρθε λίγο αργότερα, όταν η σύζυγος... κλέφτηκε με τον 30χρονο και εγκατέλειψε τη συζυγική στέγη, για να ζήσει μαζι του.
Ολα τα παραπάνω καταγράφονται σε δικόγραφα, καθώς, όπως ήταν αναμενόμενο το ζεύγος κατέληξε στα δικαστήρια, για την επιμέλεια της ανήλικης κόρης τους, για την οποία αντιδικούσαν.
Ο σύζυγος διεκδικούσε την επιμέλεια της ανήλικης κόρης τους, κατηγορώντας για ανικανότητα τη μητέρα της.
Ενω εκεινη υποστήριζε από την πλευρά της ότι, ο πρώην σύζυγος της, για να την αναγκάσει να συνομολογήσει ότι, συναινεί στο να του παραχωρήσει το παιδί, την οδήγησε σε ξενοδοχείο, όπου την εγκατέλειψε, χωρίς τη θεληση της στα χέρια του 30χρονου, όπου με απειλές και υπό την επήρεια ναρκωτικών, την αναγκασε να υπογραψει επιστολή παραίτησης από την επιμέλεια.
Τι όρισε το δικαστήριο;
Εκρινε ακατάλληλους και τους δύο γονείς, για την γονική μεριμνα του παιδιού τους.
Στην δικαστική απόφαση αναφέρεται:
“Είναι αλήθεια ότι, ο αιτών σε αντίθεση με τη σύζυγό του είναι οικονομικά ευκατάστατος και μπορεί να εξασφαλίσει άνετη διαβίωση στη μικρή, αλλά μόνη η οικονομική του επιφάνεια δεν μπορεί να τον εξοπλίσει, κατ΄αποκλειστικότητα με αρμοδιότητες απέναντι της. Η ανταιτούσα εξάλλου είναι άτομο ανώριμο, επιπόλαιο και μειωμένης ηθικής αντιστάσεως, έχει κανει χρήση ναρκωτικών και οινοπνευματωδών ουσιών, που της έδιναν με τη χρηση ψυχολιγικής βίας ο σύζυγος ή ο 30χρονος, συνεκτιμωμένης και της κακής οικονομικής της κατάστασης (στερείται εισοδημάτων και περιουσίας) η αναθεση της επιμέλειας της ανήλικης προς το παρόν ενδέχεται να έχει βλαπτικά αποτελέσματα”.
Το δικαστήριο έκρινε ότι πρέπει να ανατεθεί η φροντίδα του παιδιού στο ΠΙΚΠΑ.
Ωστόσο μπροστα στο ενδεχόμενο αυτό, ο σύζυγος έκανε πίσω και συμφώνησε τελικά να μείνει η μικρή με τη μητέρα της.