Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Αν μη τι άλλο, είναι ντροπή!

Με μεγάλη λύπη διαπιστώνουμε ότι, ορισμένοι "συνάδελφοι", παρά τις προειδοποιήσεις των "Δικογραφιών", να σεβαστούν τη δεοντολογία, συνεχίζουν να επιδίδονται... ακάθεκτοι στο δημοφιλές σπορ του  "κλοπυράϊτ", χωρίς να αναφέρουν τον ιστόποπο μας, ως πηγή της είδησης.

Αυτό έγινε για πολλοστή φορά, με την πληροφορία περί επαφών της βιτριολίστριας με χαρτομάντες και μέντιουμ, που αποκάλυψαν πρώτες και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι "Δικογραφίες", την Τρίτη 16 Ιουνίου, όταν προφυλακίστηε η 35χρονη κατηγορούμενη.

https://dikografies.blogspot.com/2020/06/blog-post_16.html

Πολλοί αναπαρήγαγαν τις πληροφορίες μας τις επόμενες ημέρες, χωρίς να αναφέρουν τις "Δικογραφίες" ως πηγή της είδησης.

Με την ευχή, να επικρατήσει η εντιμότητα και η δεοντολογία και εαν όχι, τουλάχιστον Η ΝΤΡΟΠΗ!!!

Για του λόγου το αληθές:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ψάχνουν επαφές της βιτριολίστριας με χαρτομάντες και μέντιουμ!

Χαρτομάντη εικάζεται ότι, συμβουλευόταν η 35χρονη Εφη, που έριξε το φονικό βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, καταστρέφοντας της γιά πάντα τη ζωή.
Σε σημειωματάριο, που βρέθηκε στο σπίτι της βιτριολίστριας, υπάρχουν σημειωμένες φράσεις, που παραπέμπουν σε προβλέψεις και συμβουλές από χαρτομαντεία, οι οποίες εικάζεται ότι, αφορούν τον 40χρονο άνδρα, γιά τα μάτια του οποίου έκανε τη δολοφονική απόπειρα σε βάρος της Ιωάννας.
Την εκδοχή αυτή διερευνά, μεταξύ άλλων ο 17ος τακτικός ανακριτή, ο οποίος χειρίζεται τη δικογραφία της βιτριολίστριας, προκειμένου να διελευκάνει πλήρως την υπόθεση.
Από τις φράσεις, που είχε σημειωμένες η κατηγορούμενη, φέρεται ότι, συμβουλευόταν κάποιον ή κάποια, που της έδινε προβλέψεις ρίχνοντας  ένα είδος τράπουλας, που ονομάζεται "ΧΑΛ",ή μια άλλη που λέγεται "Λένορμαν".
Εικάζεται επίσης ότι, ενδεχομένως το ρίξιμο της τράπουλας, να το έκανε και μόνη της η Εφη, με τη βοήθεια Διαδικτυακών Ιστότοπων, που ειδικεύονται σε  χαρτομαντεία, είτε δωρεάν, είτε με πληρωμή.
Στα ερωτήματα αυτά θα απαντήσει η δικαστική έρευνα, μόλις ολοκληρωθεί η άρση απορρήτου από τις τηλεφωνικές επαφές της 35χρονης, καθώς επίσης και από το ψηφιακό υλικό του υπολογιστή της, οποίος έχει κατασχεθεί και αναλύεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Είναι σημαντικό, για την εξέλιξη της υπόθεσης, να εντοπιστεί - εάν υπάρχει, χαρτομάντης, που έδινε συμβουλές και προβλέψεις στην 35χρονη, καθώς ενδέχεται, να γνωρίζει χρήσιμα στοιχεια, για την πλήρη εξιχνίαση, όπως από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι.
Μεταξύ άλλων ήταν σημειωμένες φράσεις, όπως: "Toν φλερτάρει κάποια απο τη δουλειά". "Με μάνα του προβλήματα". "Φοβάται (παρεμβάλλεται μια λέξη που δεν είναι ευκρινής).. απο παλιά γκόμενα".
"Με έναν τριαντάρη αυτή μιλάει"."Σε σχέση, που θα μου παρεμβάλλει κάποιος, θα μάθω κάτι άσχημο γενικά". "Μελαχροινή από δουλειά, να προσέξω". "Κάτι μεγαλύτερο καρμικό με άντρα. Θα επικοινωνήσω μαζί του θα πάρω ευχάριστο από αυτόν". "ΧΑΛ αυτός". "θα πάρω ευχάριστη είδηση από αυτόν πρόσφατα". "ευχάριστη συνεύρεση μαγικό σελ. θα μου πει κάτι ευχάριστο ή θα μπει τρίτο πρόσωπο σε σένα 33". "Χέρι μου κλειδί της επιτυχίας".