Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

"Hρεμα, ήρεμα κ. Κούγια, δεν είμαστε... τρομοκράτες!

Κούγιας: "Ουδέποτε έκρυψα ότι είμαι πλέον στενότατος φίλος του ...Την παρέμβαση του προισταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, ζήτησαν οι υπεύθυνοι του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού «PRESSING ΛΑΡΙΣΑΣ», υποστηρίζοντας ότι, η ΠΑΕ ΑΕΛ και κατ΄επέκταση ο ιδιοκτήτης της Αλέξης Κούγιας, απαγόρευσαν σε δημοσιογράφους τους τη διαπίστευση, γιά την κάλυψη αγώνων PLAYOUT», αντιμετωπίζοντας τους ως... χούλιγκανς!
Διαβάστε την αναφορά τους:

 ENΩΠΙΟΝ ΤΟΥ κ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ   
                           ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
               
ΚΟΙΝ: -κ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ      ΛΑΡΙΣΑΣ
                -ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ Ε.Π.Ο
          - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΠΣΑΤ)

    
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ  ΑΝΑΦΟΡΑ
1.   Του Αστικού Συνεταιρισμού Κοινωνικού Σκοπού περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ Larissa Media» και το διακριτικό τίτλο «Larissa Media ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ», εδρεύοντος στη Λάρισα επί της οδού Πατρόκλου αρ. 12, με ΑΦΜ 996956103 ΔΟΥ Λάρισας, όπως  εκπροσωπείται νόμιμα,  από τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Τσιάτα του Κωνσταντίνου,
2.   Χρήστου Τσιάτα του Κωνσταντίνου, δημοσιογράφου, κατοίκου Λάρισας, οδός Γιαννιτσών  αρ. 4Α, με ΑΦΜ 053486015 της ΔΟΥ Λάρισας
                                      **********************

         
 Αξιότιμε κ Εισαγγελέα,

Απευθυνόμαστε, ενώπιόν Σας, για μια ακόμη φορά (3η), ζητώντας  εκ νέου την προστασία της Δικαιοσύνης για την απρόσκοπτη τέλεση του δημοσιογραφικού μας λειτουργήματος και κατ’ επέκταση τη διασφάλιση της ελευθεροτυπίας από το  διαρκή  «πόλεμο» και προσπάθεια φίμωσης των δημοσιογράφων του ραδιοφωνικού   σταθμού  μας με την επωνυμία «PRESSING ΛΑΡΙΣΑΣ», που εκπέμπει στη συχνότητα 90,1 FMμε νόμιμη άδεια, ιδιοκτησίας του ως άνω Συνεταιρισμού μας, από τις ενέργειες του  μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Κούγια Αλέξιου, σε βάρος μας.
Ειδικότερα:
Στις 2-6-2020, ώρα 2:57 μμ, ο ραδιοφωνικός   σταθμός  μας απέστειλε στην επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση της ΠΑΕ ΑΕΛ, ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο ζητούσαμε, να εγκριθεί από την ΠΑΕ  σχετικό αίτημά μας «περί διαπίστευσης του ραδιοφώνου μας κάλυψης αγώνων PLAYOUT».
Η εν λόγω ΠΑΕ, με καθυστέρηση τριών ημερών, μας απέστειλε μέσω του Ιωάννη Καλογιάννη (Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου) στις 5-6-2020 ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο με μια άκρως λακωνική και αναιτιολόγητη απάντηση απέρριψε το αίτημά μας, αναφέροντας επί λέξει: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι
το αίτημα σας για διαπίστευση δεν έχει γίνει αποδεκτό».
Ακολούθως, ο σταθμός μας την ίδια ημέρα (5-6-2020) απέστειλε στην ΠΑΕ το εξής  ηλεκτρονικό μήνυμα:
«κ. Καλογιάννη επειδή το  υγειονομικό πρωτόκολλο
 επιβάλλει το αίτημα της διαπίστευσης για καθαρά υγειονομικούς λόγους και όχι για λόγους ίσως, εκδίκησης του
 εκάστοτε ιδιοκτήτη μιας ΠΑΕ, ή οποιουδήποτε άλλου, παρακαλώ να μου αιτιολογήσετε την άρνηση σας.
 Και επειδή σας θυμίζω ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα έχει σχηματιστεί σχετική δικογραφία στην εισαγγελία πρωτοδικών με προγενέστερη απαγόρευσή σας, παρακαλώ όπως με ενημερώσετε σχετικά με την τελική σας απόφαση.
 Σας θυμίζω την πρόσκληση ενδιαφέροντος: Όσοι συνάδελφοι θέλουν να καλύψουν διά ζώσης τον κυριακάτικο αγώνα της ομάδας μας με τον Αστέρα Τρίπολης, θα πρέπει στο πλαίσιο του ισχύοντος
 υγειονομικού πρωτοκόλλου να καταθέσουν αίτημα διαπίστευσης  στην
 ηλεκτρονική διεύθυνση της ΠΑΕ ΑΕΛ, info@aelfc.gr, μέχρι και την Τετάρτη 3/6/2020.
 Από κάθε ΜΜΕ θα γίνει δεκτό μόνο ένα (1) αίτημα διαπίστευσης.. Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα επιλογής των συναδέλφων εφόσον τα αιτήματα ξεπεράσουν το επιτρεπόμενο όριο των 30».
Η ΠΑΕ ΑΕΛ, μας απάντησε την επομένη (6-6-2020) ως εξής:
«Οι λόγοι που καθιστούν αδύνατη την παρουσία σας στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα πέραν αυτής του θεατή, έχουν γνωστοποιηθεί στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές».
Επειδή, η ως άνω απάντηση της ΠΑΕ δεν είχε καν ψήγμα  αλήθειας, υποχρεωθήκαμε να απαντήσουμε, αυθημερόν, πάλι με ηλεκτρονικό μήνυμα, έχον επί λέξει, ως εξής:
«κ. Καλογιάννη,  είναι δικαίωμά σας να γνωστοποιείτε σε κάθε αρμόδια Δικαστική Αρχή ότι  θέλετε. Θα έπρεπε παράλληλα να γνωρίζετε πως:
1.   Η γνωστοποίηση δεν είναι και απόφαση
2.   Η γνωστοποίηση που δεν είναι απόφαση
 δεν σας δίνει κανένα δικαίωμα
3.   Εσείς απόφαση δεν δικαιούσθε να...εκδώσετε
4.    Σε εμάς καμία αρμόδια Δικαστική Αρχή δεν κοινοποίησε το οτιδήποτε       με το οποίο να εκπίπτει η δημοσιογραφική μας ιδιότητα
 ΑΝΤΙΘΕΤΑ :
 Όπως σας είναι γνωστό, έχει σχηματισθεί δικογραφία εναντίον της ΠΑΕ ΑΕΛ και όλων των φυσικών και
 ηθικών αυτουργών που δεν επέτρεψαν
 επανειλημμένα να εισέλθουν οι δημοσιογράφοι- εκπρόσωποι του
Μέσου ενημέρωσής μας, στο γήπεδο κατά την
 διάρκεια αγώνα.
 Μάλιστα, μετά από αυτά, υποχρεωθήκατε
 από την Αστυνομία και την Εισαγγελία
 αντίστοιχα, να επιτρέψετε την είσοδό
 μας στο γήπεδο με την παραπάνω ιδιότητα, καθώς κανένα ΝΟΜΙΜΟ λόγο, δεν είχατε για τον αποκλεισμό μας,
τουναντίον εκτεθήκατε και πάλι ανεπανόρθωτα.
 Κατόπιν αυτών, σας ενημερώνουμε ότι αν
 δεν ανακαλέσετε την παράνομη και
 παράλογη απόφασή σας, όλα τα
 διοικητικά όργανα- φυσικοί και ηθικοί
 αυτουργοί καθώς  και οι συνεργοί τους,
 θα  έχετε όλες τις εκ του νόμου συνέπειες και μάλιστα στο πλαίσιο του αυτοφώρου».
Στο σημείο αυτό, πρέπει να σημειώσουμε το εξής:
Ο ραδιοφωνικός σταθμός μας και οι δημοσιογράφοι που τον υπηρετούν και εργάζονται σε αυτόν, αντιληφθήκαμε ότι, μετά από όλη αυτή την ηλεκτρονική αλληλογραφία με τον υπεύθυνο τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο οποίος εκτελεί εντολές του κ. Κούγια και συγχρόνως την απαράδεκτη, αναίτια και αναιτιολόγητη άρνησή του, να κάνει δεκτό το καθ’ όλα νόμιμο και δίκαιο αίτημά μας περί διαπίστευσης, ήταν φανερό ότι για τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ και Αστέρα Τρίπολης, που θα διεξαγόταν την επομένη ημέρα, δηλαδή  Κυριακή 7-6-2020, ο ραδιοφωνικός σταθμός μας  δεν θα εκπροσωπούνταν, ούτε και θα μετέδιδε τον ως άνω αγώνα, όπως και πράγματι έγινε.
Όπως είναι επόμενο, οι δημοσιογράφοι του ραδιοφωνικού σταθμού μας, την ημέρα διεξαγωγής του προρρηθέντος αγώνα, Κυριακή 7-6-2020, ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ , χωρίς λόγο και αιτία, από τα δημοσιογραφικά θεωρεία  του γηπέδου της ΠΑΕ ΑΕΛ, επειδή έτσι το αποφάσισε ο κ. Κούγιας!
Αποτέλεσμα, για μια ακόμη φορά
(υπενθυμίζουμε ότι μας είχε  εκδιώξει και πάλι στις 1-9-2019 από το γήπεδο της ΑΕΛ ο κ Κούγιας  , κοινοποιώντας δημόσια μάλιστα ότι είμαστε « καταχωρημένοι  στη λίστα των «ανεπιθύμητων», παρά το γεγονός ότι είμαστε δημοσιογράφοι-αθλητικογράφοι, μέλη του ΠΣΑΤ και βεβαίως οι ανεπιθύμητοι είναι μόνο οι χούλιγκαν και μάλιστα ο αθλητικός νόμος  απαιτεί ολόκληρη προδικασία , με εξώδικες κοινοποιήσεις στην Εισαγγελία και στην Αστυνομική Διεύθυνση, για να ΚΡΙΘΕΙ από τον κ Εισαγγελέα , αν ο φερόμενος ως χουλιγκαν , σεσημασμένος ήδη, θα απαγορευθεί να εισέλθει στο γήπεδο !!!- φανταστείτε , χειρότερα από τους σεσημασμένους χούλιγκαν αντιμετωπιστήκαμε!!! ) ,
οι δημοσιογράφοι του σταθμού μας να μην μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους και ο σταθμός μας να αφήσει για μια ακόμη φορά χωρίς ενημέρωση τους πολυπληθείς ακροατές του.
Και όλα αυτά επειδή ο κ. Κούγιας, αυθαιρέτως  και παρανόμως, δεν μας κάνει δεκτούς στο γήπεδο της ΑΕΛ, όλως αναιτιολόγητα, ,παράνομα και καταχρηστικά .
Απώτερο αποτέλεσμα της  απόλυτης και αναιτιολόγητης άρνησης της ΠΑΕ ΑΕΛ  να μην κάνει δεκτό το αίτημά μας περί διαπίστευσης, είναι εμείς ως δημοσιογράφοι και ο ραδιοφωνικός σταθμός μας να βρισκόμαστε  εκτεθειμένοι απέναντι στους  χιλιάδες ακροατές μας αλλά και στις εταιρείες που διαφημίζονται μέσω του ραδιοφώνου μας, αφού έχει δημιουργηθεί η εντύπωση, η οποία τείνει να γίνει βεβαιότητα, μετά τα απανωτά κρούσματα αποκλεισμού των δημοσιογράφων μας από το γήπεδο της ΑΕΛ, ότι από δω και στο εξής, εμείς δεν θα είμαστε σε θέση να μεταδώσουμε οιοδήποτε ποδοσφαιρικό αγώνα της ΑΕΛ, παρά μόνο εάν αλλάξει «γραμμή» ο κ. Κούγιας, επαφιέμενοι δηλαδή μόνο στη δική του προαίρεση απέναντί μας η οποία, όμως, όπως καταδεικνύουν σειρά περιστατικών σε βάρος μας, (εξυβρίσεις, απειλές, προσβλητικοί χαρακτηρισμοί για εμάς και το σταθμό μας, τον οποίο αποκαλεί «ραδιοφωνικό βόθρο»), μόνο καλή  δεν είναι!!!!
Εν προκειμένω, λόγω της επιδημίας του κορονοιού, στην επίσημη ιστοσελίδα της  Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αναρτήθηκε ανακοίνωση  με θέμα  «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ [Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League_1].
Στο πολυσέλιδο αυτό κείμενο που αναφέρεται  λεπτομερέστατα ο ασφαλής  τρόπος (κατόπιν συνεργασίας του ΕΟΔΥ και της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) επανεκκίνησης των ποδοσφαιρικών αγώνων και ειδικότερα στην ενότητα με τίτλο «ΙΙ. Ειδικά Πρωτόκολλα για τη διεξαγωγή των αγώνων» και στον αρ. 5.5. αυτού ( σελ. 10-11) αναφέρεται επί λέξει:
« 5.5 Δημοσιογραφικά θεωρεία:
5.5.1.Στα δημοσιογραφικά θεωρεία έχουν πρόσβαση οι εξής: - Δημοσιογράφοι, μέλη των ΠΣΑΤ/ΕΣΗΕΑ συναφών αναγνωρισμένων δημοσιογραφικών Ενώσεων - Εκπρόσωποι των στατιστικών εταιρειών που συνεργάζονται με τη διοργανώτρια. 
5.5.2.Στα δημοσιογραφικά θεωρεία, οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τον αγώνα θα πρέπει να κάθονται με κενό δύο τουλάχιστον θέσεων (ανάλογα με την εγκατάσταση) μεταξύ τους, τηρώντας την απόσταση των 2 μέτρων. Για το λόγο αυτό, δύναται να χρησιμοποιηθεί μέρος της εξέδρας που είναι στη συνέχεια των θεωρείων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες.
5.5.3.Τυχόν εσωτερικοί χώροι (καμπίνες – booth) για τη δημοσιογραφική κάλυψη των αγώνων πρέπει να παραμείνουν κλειστοί.   
5.5.4.Οι εκπρόσωποι των στατιστικών εταιρειών θα πρέπει να κάθονται με κενό δύο τουλάχιστον θέσεων (ανάλογα με την εγκατάσταση) μεταξύ τους, τηρώντας την απόσταση των 2 μέτρων. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος, τότε δύνανται να καθίσουν στις κερκίδες.
5.5.5.Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική, ενώ συστήνεται και δεν είναι υποχρεωτική η χρήση γαντιών.

Αξιότιμε κ. Εισαγγελέα

Η ως άνω ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πέραν του ότι βρίσκεται ανηρτημένη, όπως προείπαμε στην επίσημη ιστοσελίδα της Γραμματείας, εστάλη επίσης  το πρωί της Τετάρτης (27/05)  στο προεδρείο της Λίγκας και μέσω αυτής στις διοικήσεις όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων, την Πέμπτη 28-5, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος μέσω των πλέι-οφ και πλέι-άουτ  της Super League το  Σαββατοκύριακο, 6-7 Ιουνίου. 
Με βάση την ανακοίνωση αυτή και την άρνηση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ να μας χορηγήσουν διαπίστευση, ο κ. Κούγιας αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά εμπαθής απέναντι στο σταθμό μας και σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται σε αυτόν και τούτο διότι:
1ον) Ο δεύτερος ημών είμαι δημοσιογράφος και μέλος του ΠΣΑΤ, όπως επίσης και άλλοι συνάδελφοί μου που εργάζονται στο ραδιοφωνικό σταθμό μας.
2ον) Τα δημοσιογραφικά θεωρεία στο γήπεδο της ΠΑΕ ΑΕΛ, μπορούν να φιλοξενήσουν, υπό φυσιολογικές συνθήκες περίπου 80 δημοσιογράφους.
Συνεπώς, τηρουμένων των ως άνω αναλογιών (δηλαδή η τήρηση από τους δημοσιογράφους  απόσταση των 2 μέτρων), τα δημοσιογραφικά θεωρεία, μπορούν να φιλοξενήσουν τουλάχιστον τριάντα (30)  δημοσιογράφους.
3ον) Πέρνα τούτου, με βάση την προρρηθείσα ανακοίνωση «δύναται να χρησιμοποιηθεί μέρος της εξέδρας που είναι στη συνέχεια των θεωρείων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες.
4ον) Η διοίκηση της ΑΕΛ, είχε λάβει γνώση του υγειονομικού πρωτοκόλλου από την Πέμπτη 28-5.
Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι ΤΕΛΙΚΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΌ ΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΙΡΟΧΗΣ ΜΑΣ , δηλαδή τελικά οι πάντες εισήλθαν , εκτός ημών !!!!!!!!
Εν προκειμένω, είναι πασιφανής η ανηλεής και εμμονική ροσπάθεια της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ και του κ Κούγια προσωπικά, φίμωσης ημών ως δημοσιογράφων και του ραδιοφώνου μας
Αξίζει να σημειωθεί, ότι με την παραπάνω υγειονομικου χαρακτήρα ανακοίνωση δόθηκε η δυνατότητα στις διοικήσεις των ΠΑΕ να επιτρέψουν στους δημοσιογράφους να κάνουν  χρήση  ακόμη  και «μέρος της εξέδρας που είναι στη συνέχεια των θεωρείων,  προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες»!!! Με απλά λόγια φρόντισαν να μην μείνει κανείς έξω !!!!
Κατόπιν των ανωτέρω συνάγεται εύλογα ότι η άρνηση της διοίκησης στις 5-6-2020  «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αίτημα σας για διαπίστευση δεν έχει γίνει αποδεκτό»!, είναι απολύτως ΠΑΡΑΝΟΜΗ , ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ και ΔΟΛΙΑ , με στόχο να καταστρέψει το ραδιοφωνικό μας σταθμό οικονομικά και εμάς ηθικά  
Την συστηματική προσπάθεια του κ. Κούγια, να φιμώσει το ραδιοφωνικό σταθμό μας και να παρεμποδίζει εμάς τους δημοσιογράφους να κάνουμε τη δουλειά μας, που δεν είναι άλλο από την ενημέρωση των ακροατών μας, την έχουμε γνωστοποιήσει και σε Εσάς, μέσω  πρότερον αναφορών μας.
Σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή απαγόρευση, εκ μέρους του κ. Κούγια- χωρίς την παραμικρή αιτιολογία.
Εάν η εν λόγω συμπεριφορά του κ. Κούγια δεν αποτελεί προσπάθεια φίμωσης του ραδιοφώνου μας και παρεμπόδιση του δημοσιογραφικού μας λειτουργήματος, σε τι αυτή μπορεί να συνίσταται;   
Επειδή, η άρνηση διαπίστευσης από τον κ. Κούγια μας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ενημέρωση των ακροατών μας, καθώς δεν μπορούμε να μεταδώσουμε  από το ραδιοφωνικό σταθμό μας, οιοδήποτε αγώνα της ΑΕΛ.
Επειδή, με την έλλειψη ενημέρωσης των ακροατών μας, κινδυνεύει η αξιοπιστία του σταθμού μας και ημών ως δημοσιογράφων-αθλητικογράφων.
Επειδή, άπαντες βιοποριζόμαστε από την εργασία μας ως δημοσιογράφοι, την οποία εργασία παρακωλύει συστηματικά ο κ. Κούγιας.
Επειδή, επιχειρηματίες που διαφημίζονται μέσω του ραδιοφώνου μας, μας ρωτούν συνεχώς  τι συμβαίνει με τη διοίκηση της
Επειδή, παρανόμως φερόμενος ο κ. Κούγιας μας αρνήθηκε την έκδοση διαπίστευσης.
Επειδή, ο κ. Κούγιας, όλως επιλεκτικά επιτρέπει σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους και μέσα μαζικής ενημέρωσης την είσοδο στο γήπεδο της ΑΕΛ, την οποία όμως, μονίμως αρνείται στο ραδιοφωνικό σταθμό μας και στους δημοσιογράφους που εργάζονται σε αυτό.
Επειδή, πλουραλισμός στην ενημέρωση δεν μπορεί να υφίσταται με τέτοιου είδους συνεχείς και ακραίες απαγορεύσεις, πληττομένης ταυτοχρόνως της ελευθεροτυπίας, ως  αναπόσπαστο κομμάτι της δημοκρατίας.
Σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 1 του Συντάγματος«καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του τηρώντας τους νόμους του κράτους, ενώ κατά την παράγραφο 2 του ιδίου άρθρου, ο τύπος είναι ελεύθερος. Η λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται».
  Επειδή, αποδεικνύεται  για άλλη μια φορά ότι,  ο κ. Κούγιας,  εξακολουθεί με αμείωτη  εμπάθεια,  την ίδια παράνομη συμπεριφορά του σε βάρος μας και σε βάρος του ραδιοφωνικού σταθμού μας, αιτούμαστε να ενεργήσετε ΑΜΕΣΑ τα νόμιμα προς προστασία ημών, ως δημοσιογράφων- εργαζομένων  αλλά και της ελευθεροτυπίας γενικότερα.


 Αξιότιμε κ Προϊστάμενε της Εισαγγελίας,
Είστε ο θεματοφύλακας της Δικαιοσύνης, της Ελευθεροτυπίας και εν γένει της Δημοκρατίας . 
 
Και μόνο το γεγονός ότι διαρκώς ο κ Κούγιας επικαλείται δημόσια και με νόημα την ιδιότητά του ως δικηγόρου και ευρύτερα προβάλλει τη δικαιοσύνη ως «βασίλειό του», καθιστά την παρέμβασή Σας ουσιώδη, σπουδαία και καταλυτική, κυρίως  σε επίπεδο ηθικής τάξεως . 
 
Διότι κανείς δεν είναι πάνω από το νόμο 
 
 
Λάρισα 10/06/2020
Με τιμή  
Για την ΚΟΙΝΣΕΠ 
Ο νόμιμος εκπρόσωπος