Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Προφυλάκιση ή... ανα(ν)τροπή?


Βίντεο με "ρόζ" περιεχόμενο, βρίσκονται στα χέρια της ανακρίτριας, στη οποία απολογείται ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος αρνείται τη κατηγορία, γιά ομαδικό βιασμό της 17χρονης.

Το υλικό των βίντεο, που φέρεται να προέρχεται κυρίως από κινητά τηλέφωνα, μαζί με το πόρισμα του ιατροδικαστή, που εξέτασε τη 17χρονη, η οποία ισχυρίστηκε ότι, τη βίασαν ο Σεμέδο και ο 40χρονος Νιγηριανός φίλος του, καθώς επίσης και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, στις οποίες υπεβλήθη η κοπέλα, θα συνεκτιμηθούν από την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, προκειμένου να αποφασίσουν γιά την προφυλάκιση ή όχι, του παίκτη του Ολυμπιακού.

Σίγουρος για την αθώωσή του εμφανίστηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο, προσερχόμενος για την απολογία του στην ανακρίτρια.
Στις 12:40 το μεσημέρι εμφανίστηκε ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού στα κτίρια της Ευελπίδων, για να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας, μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για ομαδικό βιασμό 17χρονης, μαζί με έναν 40χρονο Νιγηριανό μάνατζερ.
Τη στιγμή που έφτασε ο Σεμέδο απευθύνθηκε προς τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο κι έδειξε σίγουρος για την αθώωσή του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Don’ t worry my friends, you ‘ ll see» (μην ανησυχείτε, φίλοι μου, θα δείτε). 

Μετά την απολογία του ανακρτρία και εισαγγελέας θα αποφασίσουν από κοινή για το αν θα κριθεί προφυλακιστέος.

Πριν τον στόπερ του Ολυμπιακού είχε καταθέσει στην ανακρίτρια η φερόμενη ως θύμα, που συνοδεύοταν από τη μητέρα της.