Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Ούτε Βούδας, ούτε Κούδας



Χωρίς το θρυλικό Γιώργο Κούδα, που δεν κατάφερε να έρθει από τη Θεσσαλονίκη και χωρίς τον εμβληματικό Λάκη (Παντελή) Νικολάου, που ήρθε μεν στο γήπεδο, αλλά φορώντας κουστούμι, διεξήχθη χτες το απόγευμα ο μεγάλος φιλικός αγώνας των παλαιμάχων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ιωνικές Μέρες Τέχνης & Πολιτισμού 2021», στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας.

(Στη φωτο 1 οι "Δικογραφίες" στο γήπεδο με το σπουδαίο Χρήστο Αρδίζογλου. Στη φωτο 2 και 3 με το βετεράνο Νίκο Μάλιαρη και τον κορυφαίο Λάκη Νικολάου)




Το ματς έληξε 5 - 1 σε φιλικό κλίμα, με το σύνθημα «Δεν Ξεχνώ, Πάντα Τιμώ», όπου οι ένδοξοι αστέρες του παρελθόντος προσέφεραν πλούσιο θέαμα και γκολ, δίνοντας μια ακόμη ποδοσφαιρική παράσταση, που ξύπνησε μνήμες από τα παλιά.




Πριν την έναρξη του αγώνα, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου και ο Πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ Ανδρέας Μαλάτος απένειμαν τιμητικές πλακέτες και αναμνηστικά δώρα στους παλαίμαχους των ομάδων θέλοντας να τους ευχαριστήσουν, για όσα συνεχίζουν να προσφέρουν και για την τιμητική παρουσία τους στον συμβολικό αγώνα, που συνδυάζει τη μνήμη και την ιστορία της πόλης.