Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Απολογούνται για τους πυροβολισμούς στον οπαδό του Παναθηναικού


Απολογούνται την Παρασκευή στον ανακριτή τρεις Έλληνες και ένας αλλοδαπός, που κατηγορούνται γιά τους πυροβολισμούς σε βάρος 32χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού, το μεσημέρι της 9ης Σεπτεμβρίου 2021, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας λίγα μέτρα από τα γραφεία της θύρας 13.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για οπαδούς της ίδιας ομάδας, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν τους τέσσερις δράστες, ενώ είχε εκδοθεί εναντίον τους ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή.

Ο οπαδός του Παναθηναϊκού είναι ομογενής από χώρα της πρώην ΕΣΣΔ. 

Το θύμα είχε αποφυλακιστεί μόλις πριν από δύο μήνες και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για επεισόδια σε αθλητικούς χώρους, ναρκωτικά και σωματικές βλάβες.

Οι δράστες είχαν καταφέρει να φύγουν από το σημείο, παρόλο που πολύ γρήγορα έφθασαν οι πρώτοι αστυνομικοί.

Ο τραυματίας αρχικά δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο ΙΚΑ της Λεωφ. Αλεξάνδρας και αμέσως μετά μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου νοσηλεύεται ακόμη μετά το δύσκολο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

Όπως είχαν περιγράψει στους αστυνομικούς οι δύο αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης, ενώ  ο 32χρονος περπατούσε στο πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, τον προσέγγισαν τέσσερις άνδρες, με τους οποίους διαπληκτίστηκε και ένας από αυτούς τον πυροβόλησε δύο φορές, με τη μία βολίδα να τον πλήττει στην πλάτη.

Μέχρι την Παρασκευή, που θα απολογηθούν, παραμένουν κρατούμενοι.