Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Με 162 καλλονές, ο Αντώνης Σαμαράς στον Αλιμο!


Οι πολιτικοί αγαπάνε τις πανάκριβες συλλεκτικές λιμουζίνες.

Τουλάχιστον δύο από αυτούς, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο τέως υπουργός της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος, το απέδειξαν σήμερα, στην έκθεση κλασσικών - συλλεκτικών αυτοκινήτων, που διοργάνωσε ο Δήμος Αλιμου, με τη ΦΙΛΠΑ και  συνδιοργανωτή το Νίκο Μαστοράκη, ο οποίος ήταν και η ψυχή της εκδήλωσης!

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, που διακρίνεται γιά το καλό του γούστο, ήταν από τους πρώτους, που επισκέφτηκαν την έκθεση σήμερα το μεσημέρι και απόλαυσε τις 162 "καλλονές", που περίμεναν η μία δίπλα στην άλλη, παρατεταγμένες στον πεζόδρομο της Μαρίνας, οι περισσότερες με σβηστή την μηχανή και κάποιες μαρσάροντας ακινητοποιημένες, ξεσηκώνοντας τον κόσμο, που τις απολάμβανε και φωτογραφιζόταν μαζί τους.


Ο Αντώνης Σαμαράς ξεναγήθηκε στην έκθεση κλασσικών αυτοκινήτων, από τον ίδιο το Νίκο Μαστοράκη, με τον οποίον τους συνδέει μακρά φιλία και ζωηρές αναμνήσεις από τα χρόνια της Αμερικής, με τις νύχτες στο πιό διάσημα κλαμπ της Νέας Υόρκης
...

Ο πρώην πρωθυπουργός έμεινε λίγο κάτω από τις τέντες, που φιλοξενούσαν τους διοργανωτές και τους VIP προσκεκλημένους και αναχώρησε.

Οσο γιά το Δημήτρη Αβραμόπουλο, η συμμετοχή του στη γιορτή, πήρε ακόμη πιό έντονο χαρακτήρα, καθώς είχε παραχωρήσει στην έκθεση κι ένα δικό του συλλεκτικό αυτοκίνητο, από τα ωραιότερα της διοργάνωσης.


Εκατόν εξήντα δύο καλλονές στον Αλιμο και δεν ήξερες ποιά, να πρωτοθαυμάσεις, αλλά αυτές, που έκλεψαν σίγουρα την παράσταση ήταν οι τέσσερεις λιμουζίνες, τις οποίες έστειλε στη γιορτή ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, που είναι ο μεγαλύτερος συλλέκτης ιστορικών αυτοκινήτων εν Ελλάδι.


Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα εορταστική και ο - εκ των διοργανωτών - Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ιδιαίτερα πανευτυχής, γιά την επιτυχία της εκδήλωσης, είπε στις "Δικογραφίες".

«Επιλέξαμε να δώσουμε στο ACCS2 ένα τόνο γιορτής, γιατί είναι από τις πρώτες εκδηλώσεις, μετά τη σκοτεινή περίοδο της πανδημίας, και το χαμόγελο είναι ιαματικό. Φέτος ο κόσμος, που ήρθε είναι διπλάσιος από τον κόσμο, που είχε έρθει προ πανδημίας.

Δεν παραλείπουμε να υπενθυμίζουμε με banners και ηχητικές ανακοινώσεις την ανάγκη της προφύλαξης, της μάσκας, της απόστασης άσχετα με την άπλα του χώρου, τον ήλιο και τον ευεργετικό άνεμο. Με φόντο κλασικό ροκ από ηχεία σε όλο το μήκος του πεζόδρομου και με σύντομες στάσεις για παγωτό, μαλλί της γριάς, ψητό καλαμπόκι (από παραδοσιακούς μικροπωλητές) οι επισκέπτες θα θαυμάσουν πάνω από 100 μακρόβιες αντίκες».