Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης αποκαλεί "υπανθρώπους" τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ! (video)


Η "Δίκη στο Open" αποκάλυψε μια απίστευτη δημόσια συνομιλία του αθλητικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
Προ τετραετίας ο εισαγγελικός λειτουργός Γιώργος Νούλης συνομιλώντας με φίλους του στο Facebook, αποκάλεσε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ "υπανθρώπους"! 
Ο κ.Νουλης είναι από την αρχή της χρονιάς ο αρμόδιος αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης και επιλαμβάνεται όλων των αθλητικών ποινικών αδικημάτων της πόλης. 
Συγκεκριμενα, ο κ.Νούλης στη συνομιλία, που αποκαλύφθηκε, αναφέρεται στη θεωρία της εξέλιξης του ανθρώπου, λέγοντας χαρακτηριστικά: "...είναι η περιγραφή της θεωρίας της εξέλιξης: από πίθηκος, άνθρωπος και μετά ο λέων (έμβλημα) της Athletic Bilbao. Ο μπερές είναι το κλασικό αξεσουάρ της βασκικης ενδυμασίες". 
Απαντά ο φίλος του: "Μ' αρέσουν οι επεξηγήσεις, διορθώνονται..." 
 Παρεμβαίνει άλλο φίλος του: "Η αρχή της εξέλιξης είναι οπαδός του μπαοκ σε λευκό;"
 Και απαντά ο σημερινός αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης: 'Ο Παοκτσής Γιώργο μου δεν είναι άνθρωπος. Είναι υπάνθρωπος". 
Είναι προφανές ότι προκύπτει ζήτημα δικαστικής ευπρέπειας, καθώς πρόκειται για δημόσια συνομιλία, ακόμη κι αν υποστηριχθεί ότι ήταν ένας οπαδικός αστεϊσμός.
Δείτε την εκπομπή:https://www.tvopen.gr/watch/13593/hdikhstoopen252f112f2019