Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Διαψεύδουν ότι, κάλεσαν γιά ανωμοτί κατάθεση στην Θεσσαλονίκη τους τέσσερεις, γιά την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας


Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας, που κατήγγειλε ότι, έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε πρωτοχρονιάτικο πάρτυ, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι, οι τέσσερεις νεαροί τους οποίους κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα, εκλήθησαν στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, για να καταθέσουν ανωμοτί, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργείται, μετά αναφορές δικηγόρου, για κυκλώματα μαστροπείας που απλώνουν τα «πλοκάμια» τους ως και την Κύπρο.

Η πληροφορία αυτή διαψεύστηκε πριν από λίγο, ενώ έγινε γνωστό ότι, σε υατό το στάδιο της έρευνας οι τέσσερεις άνδρες δεν έχουν κληθεί.

Αύριο θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης η 24χρονη, καθώς προκύπτουν συνέχεια νεότερα στοιχεία, τα οποία δεν είχε καταθέσει την πρώτη φορά.

Παράλληλα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος παρήγγειλε τη διενέργεια δικαστικής έρευνας, για τη διαρροή εγγράφων και καταθέσεων της δικογραφίας, για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση δικαστικού απορρήτου.