Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Τη "σκότωσε" η ΠΡΟΔΟΣΙΑ?


Στο κινητό τηλέφωνο της 38χρονης φωτογράφου από τη Ρουμανία, κρύβεται το κλειδί του μυστηριώδους πνιγμού της, στη θάλασσα της Καβάλας!
Αυτό πιστεύουν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των "Δικογραφιών" οι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος, που διερευνούν την περίεργη υπόθεση, οι οποίοι προς το παρόν προσανατολίζονται στην εκδοχή της αυτοκτονίας, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν και άλλα ενδεχόμενα.
Αυτό, που ψάχνουν ωστόσο είναι, να ανακαλύψουν τι ήταν αυτό, που ώθησε την 38χρονη Μιχαέλα Μιρέα, μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών, να έρθει από τη Ρουμανία, γιά ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα και τελικά να δώσει τέλος στη ζωή της στη χώρα μας.



Η πρώτη εικόνα, που έχει προκύψει από την προανάκριση και τις καταθέσεις, που έχουν ήδη λάβει οι Λιμενικοί, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι, η Ρουμάνα φωτογράφος έδωσε τέλος στη ζωή της, καθώς ένιωσε ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ως γυναίκα και δεν το άντεξε..
Κι αυτό, γιατί ενώ ήρθε στην Ελλάδα για να ξεπεράσει τον χωρισμό από το σύζυγό της, με σκοπό να κάνει μιά νέα αρχή με έναν άλλο άνδρα στη χώρα μας, φαίνεται ότι, δεν ήρθαν τα πράγματα όπως τα περίμενε και τα ονειρευόταν, με νέο σύντροφο.


Ο θάνατος της και το τι προηγήθηκε, που την οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα, παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστα.
Ωστόσο οι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος Καβάλας ελπίζουν ότι, θα βρουν την άκρη, είτε από την άρση απορρήτου του κινητού της τηλεφώνου, είτε από στοιχεία, που προκύπτουν από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.
Αν και, προς το παρόν, δεν βρέθηκε σημείωμα, που να αναφέρει τους λόγους, γιά τους οποίους ενδεχομένως έδωσε τέλος στη ζωή της η 38χρονη, στην εκδοχή της αυτοκτονίας συνηγορεί και η άποψη του ιατροδικαστή Θράκης, Νικόλαου Κιφνίδη, ο οποίος από τη μεριά του, μετά από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε, έκανε λόγο για πνιγμό εντός ύδατος.
«Για να το πούμε με απλά λόγια πνίγηκε η γυναίκα», ανέφερε αρχικά ο ιατροδικαστής και συμπλήρωσε ότι, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του «βρισκόταν στο νερό δύο με τρεις μέρες».

Η σορός της ανασύρθηκε την Κυριακή 16 Ιανουαρίου από άνδρες του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι της Κεραμωτής. Η εξαφάνισή της δηλώθηκε από συγγενικά της πρόσωπα καθώς έπρεπε να επιστρέψει στη Ρουμανία από τις 13 Ιανουαρίου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα φέρεται να είχε σκοπό να μεταβεί στη Θάσο σε ξενοδοχείο φιλικής οικογένειας, όπου είχε εργαστεί και η ίδια στο παρελθόν. Εικάζεται πως ήρθε στην Ελλάδα για να ξεπεράσει τον χωρισμό από το σύζυγό της καθώς είχε υπογράψει το διαζύγιό της.

Επίσης οι κάτοικοι, που την είδαν υποστηρίζου, πως βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Μάλιστα, κάποιος ιδιοκτήτης τσιπουράδικου την προσέγγισε και της προσέφερε βοήθεια, αλλά εκείνη την αρνήθηκε μιλώντας στα αγγλικά.