Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ναυμαχία με... ψαράδες, που εισέβαλαν παράνομα σε πολεμικό οχυρό, στο Ναύσταθμο Πειραιά...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Πρωτοφανές και ανήκουστο!

Κινηματογραφική... εισβολή στο  Ναύσταθμο Πειραιά έκαναν δύο επαγγελματίες ψαράδες, οι οποίοι κατάφεραν όχι μόνον να σπάσουν τα μπλόκα του Πολεμικού Ναυτικού και να παραβιάσουν το Ναυτικό Οχυρό, αλλά και να ξεγλιστρήσουν από το κυνηγητό που δέχτηκαν, στην προσπάθεια του Ναυτικού, να τους εγκλωβίσει, γιά  να τους συλλάβουν.

Η απίστευτη υπόθεση, την οποία φέρνουν στο φως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι "Δικογραφίες", έγινε προσπάθεια να κρατηθεί μυστική, καθώς οι ψαράδες, αρχικά, διέφυγαν...

Οσα δεν κατάφερε το Ναυτικό όμως, τα πέτυχε το Λιμενικό, που είχε καταγράψει σε βίντεο τους δράστες, οι οποίοι είχαν επιχειρήσει και στο παρελθόν την εισβολή στο Ναύσταθμο Πειραιά, καθώς εκεί μαζεύεται πολύ ψάρι και τα δίκτυα γεμίζουν άκοπα...

Από τα βίντεο, που είχαν στη διάθεση τους οι αξιωματικοί του Λιμενικού, εντόπισαν τη βάρκα των αλιέων και ταυτοποίησαν τα στοιχεία τους.

Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε, ήταν πλήρως εξοπλισμένοι για την λαθρο - αλεία, καθώς σε μιά βαρκούλα μιά σταλιά, είχαν περάσει μηχανή 200 ίππων, ώστε να μπορούν να ξεγλυστράνε, σε περίπτωση που τους κυνηγήσουν, όπως συνέβη τώρα.

 Η συνέχεια ήταν ακόμη πιό... κινηματογραφική, καθώς ο ένας από τους δύο συνελήφθη, όταν προσήλθε αυτοβούλως του στο Λιμεναρχείο Πειραιά, γιά να διαμαρτυρηθεί, γιά κάποιο θέμα.

Οι Λιμενικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, όπου δικάστηκε κατηγορούμενος γιά "παράνομη είσοδο σε ναυτικό οχυρό" και παράνομη αλεία.

Κρίθηκε ένοχος και του επεβλήθη συνολική ποινή φυλάκισης 1 έτος και 6 μήνες, που συγχωνεύτηκε σε 1 έτος και 3 μήνες.

Αφέθηκε ελεύθερος, καθώς η ποινή του ανεστάλη, ενώ ο συγκατηγορούμενος του αναζητείται.