Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

"Και το όνομα αυτού Αντώνης - Ιωάννης"!


"Και το όνομα αυτού Αντώνης - Ιωάννης"!

Ο γιός της γνωστής ποινικολόγου Γιάννας Παναγοπούλου και του διεθνή "ρέφερυ" Γιάννη Σταυρίδη, αν και είναι μόνον ενός έτους, δεν έκλαψε σχεδόν καθόλου στη βάφτιση του, που έγινε χτες το βράδυ, Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου, στο Κολωνάκι.

Ισως γιατί κληρονόμησε την μαχητικότητα και το δυναμισμό της μαμάς του, όπως την έχουμε γνωρίσει στις δικαστικές αίθουσες, σε συνδιασμό με την ψυχραιμία και την υπευθυνότητα του μπαμπά του, χαρακτηριστικά που τον ανέδειξαν τρεις φορές κορυφαίο ρέφερι στην Αμερική, σφυρίζοντας ακόμη και στο Kόπα Λιμπερταδόρες!

Ο μικρός, που πήρε το όνομα του παππού του Αντώνης, αλλά και Ιωάννης, προς τιμήν του Ευαγγελιστή Ιωάννη, καθώς γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου, ημέρα της εορτής του Αγίου, ήταν το πιό χαρούμενο μωρό ακόμη και μέσα στην κολυμβήθρα και διαμαρτυρήθηκε με λίγα δάκρυα, μόνον όταν ο ιερέας τον έλουσε με νερό και λάδι.

Νονός του ο διδάκτωρ - γυναικολογίας και υποβοηθούμενης αναπαραγωγής Κωνσταντίνος Πάντος, για τον οποίον η Γιάννα Παναγοπούλου εκφράστηκε με λόγια ευγνωμοσύνης στη δεξίωση, που ακολούθησε σε γνωστό αθηναικό ξενοδοχείο.

Πλήθος κόσμου κι ανάμεσα τους πολλοί λαμπεροί προσκεκλημένοι από το χώρο της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, της δικηγορίας και της τέχνης, έδωσαν το παρόν, τόσο στην εκκλησία, όσο και στο δείπνο, που εξελίχτηκε σε λαμπερό πάρτυ.


Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης με τη σύζυγο του, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου, που είναι και κουμπάροι του ζεύγους Παναγοπούλου - Σταυρίδη, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και δικηγόροι, μεταξύ των οποίων και η Σοφία Πολυζωγοπούλου,  που έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της, μετά το περιστατικό της κακοποίησης της από τον εν διαστάσει σύζυγο της, ποινικολόγο Αποστόλη Λύτρα.

Την  παράσταση έκλεψε με το χιούμορ και το κέφι του, ο επί σειρά ετών ιερέας του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου, ο οποίος ήταν παρών και στο γλέντι.