Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Ο Εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου ξαναρχίζει την επιχείρηση - νομιμότητα στα νησιά!

Επιτέλους!

Εστω κι εκτός σεζόν, επανέρχεται η επιχείρηση νομιμότητα στα νησιά των Κυκλάδων, με επικεφαλής τον Εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου, που είχε παροπλιστεί προσωρινά, ελλείψει εισαγγελέων, στην Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου.

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, με τις προαγωγές, τις μεταθέσεις και τις τοποθετήσεις, που έκανε τον περασμένο Ιούνιο, έλυσε το θέμα, που είχε ανακύψει με την έλλειψη Αντεισαγγελέων Εφετών στην περιφέρεια Κυκλάδων.

 Ηδη ανέλαβε καθήκοντα στην Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου και δεύτερη Αντεισαγγελέας Εφετών, η Μαρία Κουκάκη.

 Με αυτόν τον τρόπο λύθηκαν τα χέρια του κ. Τσορμπατζόγλου, που μέχρι τώρα ελλείψει πλήρους  δυναμικού, αναγκαζόταν να εκτελεί υπηρεσίες αντεισαγγελέων και ήταν αναγκασμένος να βρίσκεται για μεγαλά χρονικά διαστήματα στο γραφείο του στη Σύρο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επαναλάβει την περσινή διωκτική του δραση στα νησιά των Κυκλάδων, όπως στη  Μύκονο, στην Πάρο, στη Νάξο, στην  Τήνο και στην  Αντίπαρο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι,  ο κ. Τσορμπατζόγλου, ο οποίος ταυτίστηκε με τις καταδαφίσεις αυθαιρέτων σε εμβληματικές επιχειρήσεις εστίασης της Μυκόνου, όπως και με το κίνημα "Ελεύθερες Παραλίες" στα νησιά των Κυκλάδων, ετοιμάζεται να ξαναρχίσει τις... καταδρομικές επιχειρήσεις σε νησιά  αρμοδιότητας του.