Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

GEORGE BALDOCK

Γράφει ο καρδιολόγος Πάνος Σταματόπουλος

Μερικές φορές, κάποιες αλληλουχίες γεγονότων, με θαυμαστή σειρά στον χωροχρόνο, δημιουργούν εξελίξεις με τεράστια δύναμη ψυχής, ικανή να διαμορφώσει νέα βάση δεδομένων στην αντίδρασητων ανθρώπων με μαγικό τρόπο. Το δε αποτέλεσμα ανεξήγητα(;) έρχεται ήσυχα με τεράστια αίσθηση, ώστε να το νοιώθουν όλοι οι Άνθρωποι, στην προσπάθεια τους να εξακολουθήσουν να είναι τα τέλεια όντα.

Προ ολίγων ημερών στον αθλητικό Τύπο της Ελλάδας αναφέρθηκε ο πρόσφατος τραυματισμός του δεξιού αμυντικού της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και ο αποκλεισμός του από την αποστολή στηνΜεγάλη Βρετανία, όπου γινόταν κρίσιμη αναμέτρηση ποδοσφαίρου μεταξύ Αγγλίας-Ελλάδας.

Την παραμονή του αγώνα, ο GEORGE BALDOCK βρίσκεται νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στηνΑθήνα, ενώ οι γυναίκα του με το παιδί του ήταν στην Αγγλία, όπως και οι συμπαίκτες του στηνΕθνική.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός παντού. Τότε μίλησαν πολλοί. 

Όλοι στην Αγγλία, που τον έζησαν σαν ΑΝΘΡΩΠΟ-ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ. Όσοι τον έζησαν σαν συμπαίκτη στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και όσοι πρόλαβαν να τον συναντήσουν. Οι εκδηλώσεις και οι αναφορές πρωτοφανείς και μοναδικές, αυθόρμητες και πηγαίες.

Ο άλλος κεραυνός ήταν η μεταμόρφωση των παικτών της Εθνικής μας, η απόδοση των οποίων άλλαξε και έφτασε στο 100%, με αποτέλεσμα να πετύχουν εκπληκτική νίκη επί της Αγγλίας μέσα στο Wembley, και την αφιέρωσαν στον Baldock.

Στοιχεία ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Σ’ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ, ΟΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.