Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ. 7. Οι... δονήσεις νεαρού ζεύγους έστειλαν 75χρονο στο νοσοκομείο

Μία... καυτή νύχτα πάθους έστειλε ένα νεαρό ζευγάρι στο δικαστήριο και τον ένοικο του από κάτω διαμερίσματος στο... νοσοκομείο!
Το ξύλινο δάπεδο, σ΄ένα ετοιμόρροπο νεοκλασσικό διώροφο στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρισκόταν η κρεββατοκάμαρα του νεαρού, δεν άντεξε τις... δονήσεις και υποχώρησε την ώρα του σεξ!
Εντρομο το ζεύγος... προσγειώθηκε στον από κάτω όροφο, όπου γιά κακή τους τύχη κοιμόταν ένας άλλος ένοικος, ο οποίος τραυματίστηκε και κατέληξε στο ΚΑΤ.
Η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο, καθώς κλήθηκε ασθενοφόρο και περιπολικό, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του νεαρού, που ήταν ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, γιά σωματική βλάβη από αμέλεια.
Η κατηγορία, που του απέδιδαν αφορούσε το γεγονός ότι, δεν είχε συντηρήσει το ετοιμόρροπο δάπεδο, που υποχώρησε και προκάλεσε τον τραυματισμό του ενοικιαστή.
Με το χέρι στο γύψο, αμυχές, εκδορές και μώλωπες στο πρόσωπο προσήλθε στο δικαστήριο ο παθών και ενοικιαστής του διαμερίσματος, ένας 75χρονος συνταξιούχος,  που ζούσε εκεί ολομόναχος, με τη συντροφιά μιάς αλλοδαπής οικιακής βοηθού, που κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο.
«Είχα αποκοιμηθεί, είπε ο παθών, όταν ξύπνησα μέσα στα άγρια μεσάνυχτα από το θόρυβο στο από πάνω διαμέρισμα. Στην αρχή νόμιζα ότι, είναι ο θόρυβος από το πλυντήριο του και ότι, γι΄αυτό έτριζε το πάτωμα.
Μετά όμως κατάλαβα ότι, ήταν το κρεββάτι, που έτριζε και γι΄αυτό κουνιόταν το ταβάνι».
Πρόεδρος: Γιατί δεν απομακρυνθήκατε από το δωμάτιο;
Παθών: Δεν πρόλαβα. Μέχρι να σηκωθώ από το κρεββάτι, είμαι και μεγάλος άνθρωπος κ. πρόεδρε, άκουσα έναν φοβερό θόρυβο, σαν κάτι να σπάει. Υποχώρησε το ταβάνι και το ζεύγος... προσγειώθηκε πάνω μου. Τυχερός ήμουνα, που δεν σκοτώθηκα».
Πρόεδρος: Eίχατε αντιμετωπίσει πρόβλημα στο παρελθόν με το σπίτι;
Παθών: Eίναι παλιό το σπίτι...
Πρόεδρος: Tι σας είπε ο κατηγορούμενος;
Παθών: Τι να πει; To κληρονομήσει από τον παππού του και δεν έχει χρήματα να το επισκευάσει. Νέο παιδί είναι.. Ημουνα και εγω νέος και..…ξερω από αυτα... Σημασία έχει ότι, δεν είχαμε χειρότερα. Θα μπορουσε να εχει σκοτωθεί και αυτός και η κοπελιά.
Ηρθε η σειρά του κατηγορούμενου να απολογηθεί:
Kατ΄αρχήν ζητάω και δημόσια συγγνώμη από τον παθόντα, είπε. Δεν ήθελα να γίνει αυτό το κακό. Δεν φανταζόμουνα ότι, ήταν τόσο φθαρμένο το πάτωμα».
Πρόεδρος: Ενα παλιό σπίτι χρειάζεται συντήρηση κ. κατηγορούμενε.. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Είναι ευθύνη και υποχρέωση σας.
Κατηγορούμενος: Nαι. Το γνωρίζω. Ξέρετε αγαπώ πολύ αυτό το σπίτι. Μου το άφησε κληρονομιά ο παππούς μου. Φροντίζω τις γάτες του. Είχε 14 γάτες. Και το κήπο του φροντίζω. Δεν είχα χρήματα να το συντηρήσω. Σπουδάζω και μάζευα χρήματα, για να το φτιάξω. O παππούς με μεγάλωσε σε αυτό το σπίτι..
Πρόεδρος: Οι γονείς σας δεν μπορούν να βοηθήσουν;
Κατηγορούμενος: Oχι. Η μητέρα μου πέθανε, όταν ήμουνα πέντε χρονών. Ο πατερας μου έκανε άλλη οικογένεια. Μεγάλωσα με τον παππού μου..

Το δικαστήριο επέβαλλε φυλάκιση δύο μηνών στον κατηγορούμενο, ο οποίος την εξαγόρασε και αφέθηκε ελεύθερος.