Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Τι συμβαίνει στο λιμάνι του Πειραιά;


Τι συμβαίνει στο λιμάνι του Πειραιά;
Τέσσερις βαρυποινίτες απέδρασαν κατά την μεταγωγή τους στην Κρήτη, από το λιμάνι του Πειραιά, το απόγευμα της Τετάρτης και τους δύο ακόμη τους αναζητούν...
Την ώρα που το βανάκι της αστυνομίας εισήλθε στο πλοίο, κάτω από άγνωστες συνθήκες, οι κρατούμενοι έβγαλαν τις χειροπέδες τους και την ώρα που ο αστυνομικός άνοιξε την πόρτα για να κατέβουν ώστε να συνοδευτούν σε ειδικό χώρο μέσα στο πλοίο, τον απώθησαν και εξαφανίστηκαν.
Λίγο αργότερα, συνελήφθησαν δύο κρατούμενοι, ωστόσο οι άλλοι δυο παραμένουν άφαντοι.
Οι δύο δραπέτες είναι βαρυποινίτες καταδικασμένοι σε ισόβια για δολοφονίες, ενω επρόκειτο να μεταχθούν στις φυλακές Αλικαρνασσού..
Ενας από αυτούς, 35χρονος Αλβανός, είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια, πριν μερικά χρόνια, επειδή είχε εκτελέσει έναν άνδρα στην Καλαμάτα και το ανήλικο παιδί του.
Ειδικότερα ήταν ο δράστης της διπλής δολοφονίας 35χρονου Αλβανού και του μόλις δύο ετών παιδιού του, που βρέθηκαν νεκροί μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο πεσμένο σε χαντάκι, στις 29 Νοεμβρίου 2011, στο δημοτικό διαμέρισμα Άριος Καλαμάτας. Το άτυχο παιδάκι το είχε σφάξει με μαχαίρι.

Επίσης είχε συλληφθεί για τη δολοφονία 32χρονου στη Μικρομάνη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας  στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής.