Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Εξώδικο 22 απλήρωτων παικτών στην ΕΠΟ

Εκπροσωπώντας  22 απλήρωτους ποδοσφαιριστές, ο αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ Γ.Παναγόπουλος έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ και την καλεί να εφαρμόσει το κανονιστικο της πλαίσιο ως προς τις αδειοδοτήσεις και τις πειθαρχικές ποινές των ομάδων που οφείλουν.

Μάλιστα επικαλείται τις αποφάσεις της FIFA.

Ιδού η εξώδικη προσκληση:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ 

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ 

Του Γεωργίου Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, Αντιπροέδρου του ΙΔΕΑΔ, ως πληρεξουσίου Δικηγόρου των επαγγελματιών ποδοσφαιριστων :
1.Kwame Pele FRIMPONG, 
2.Μηνα ΙΩΣΗΠΟΥ, 
3.Μarcello DAMIANO, 
4.Περικλη ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗ, 
5.Λαμπρου ΚΕΦΑΛΟΥΚΟΥ, 
6.Νικολαου ΓΑΛΑ, 
7.Παντελη ΚΑΦΕ, 
8.Ιωαννη ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, 
9.Νικολαου ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, 
10.Ευθυμιου ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗ, 
11.Κωνσταντινου ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ, 
12.Γρηγοριου ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ, 
13.Εμμανουηλ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥ, 
14.Chris WANGA, 
15.Verdan MURATOVIC, 
16.Matias Ricardo VERON, 
17.Στυλιανου ΜΑΙΣΤΡΕΛΛΗ, 
18.Στεργιου ΨΙΑΝΟΥ, 
19.Ernesto GOMEZ, 
20.Carmona GALVEZ, 
21.Λεωνιδα ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗ, 
22.Sasa RANIC. 

               Κ Α Τ Α 

Της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (ΕΠΟ) 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1.Διευθυνση Αδειοδότησης, 
2.Επιτροπη Εκτάκτων Θεμάτων, 
3.Επιτροπη Παρακολούθησης FIFA - UEFA,
4.ΠΣΑΠ,
5.FIFPRO

Μετά την κατάθεση από εμένα, ως πληρεξούσιου δικηγόρου των παραπάνω εντολεων μου, των αναγγελιών των απαιτήσεων τους στην Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ κατά των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΡΗΣ, ΟΦΗ, ΑΕΛ, ΙΩΝΙΚΟΣ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΒΕΡΟΙΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΟΦΙ, καθώς και την αντίστοιχη κατάθεση του συναδέλφου κ. Πάρη ΑΤΛΑΜΑΖΟΓΛΟΥ ως πληρεξουσίου ποδοσφαιριστων κατά των ΠΑΕ ΑΕΛ, ΟΦΗ και ΒΕΡΟΙΑ, σε απάντηση του  δελτίου τύπου που εξέδωσα θετοντας σαφή και εύλογα ερωτήματα, η Διεύθυνση Αδειοδότησης έσπευσε να εκδώσει την από 5.3.2020 ανακοίνωση της, από την οποία προκύπτουν τα εξής συμπεράσματα :
1.Κατ'αρχην ο κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ απέφυγε επιμελώς να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που είχα θέσει στο δελτίο τύπου,
2.Εδειξε οτι τελει σε πρεμουρα πανικού, καθώς πριν παρουσιάσει τις θέσεις της Διεύθυνσης Αδειοδότησης, δήλωσε προκαταβολικά οτι η ανακοίνωση εκδόθηκε για να αποκαταστησει δήθεν τις παρερμηνειες που προκλήθηκαν από διάφορα δημοσιεύματα (υπονοώντας τα δικά μου!),
3.Με την πρώτη διευκρίνιση της ανακοίνωσης, μάλλον τα πράγματα περιπλεκονται περισσότερο, καθώς εντελώς αυθαίρετα τίθεται το χρονικό όριο των καταδολιευτικων νόμων ΚΟΝΤΟΝΗ και ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, δηλαδή η περίοδος 2016-2017, από την οποία κι εντεύθεν προσμετράται η καθολική διαδοχή των νέων ΠΑΕ, τοποθέτηση που δεν συμβαδίζει τόσο με τους Κανονισμούς και τη νομολογία της FIFA, οσο και με τον ΚΑΠ και τον Κανονισμό Αδειοδότησης που σε καμμια περίπτωση δεν παραπέμπουν στους νόμους. 
ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 2016,ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ... ΧΙΟΝΙ! 
4.Με την δεύτερη διευκρίνιση επιχειρείται αδοκιμα να δικαιολογηθει η παραβίαση του άρθρου 45 του ισχύοντος κανονισμού αδειοδότησης που ρητά ορίζει ως καταληκτική προθεσμία των αναγγελιών των απαιτήσεων την 31. 12.2019,
5.Επισης στην υπ. Αριθμ. 2 διευκρίνιση ναι μεν ορθά παρατηρείται το αυτονόητο, οτι δηλαδή για πρώτη φορά εφαρμόζεται ο Κανονισμός Αδειοδότησης στη νεοσύστατη FOOTBALL LEAGUE, ΌΜΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΙΒΑΣΘΟΥΝ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 2, επικαλούμενος εντελώς αποπροσανατολιστικα το άρθρο 16, παρ. γ που καθορίζει τα κριτήρια αδειοδότησης για τις ομάδες που θα ΥΠΟΒΙΒΑΣΘΟΥΝ! 
Δηλαδή, ΚΑΤΑ ΤΟΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΙ ΠΑΕ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΕΤΕΙΝΗ FOOTBALL LEAGUE, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!
Μάλλον ο κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ FIFA ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ 2011!!!
6.Με την τριτη διευκρίνιση, η Διεύθυνση Αδειοδότησης ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΈΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ, καθώς δηλώνει οτι θα λάβει υπόψη οφειλές ποδοσφαιριστων μόνο από ΠΑΕ FOOTBALL LEAGUE που προκύπτουν μόνο από αποφάσεις των οργάνων ΕΠΟ και FIFA, ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΡΗΤΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ!
Και σε αυτή την διευκρίνιση, η Διεύθυνση Αδειοδότησης έχει πέσει λίγο έξω από τους νομικούς συλλογισμους της, καθώς εσφαλμένα και αντισυνταγματικα ομιλεί ΠΕΡΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!), τα οποία μάλιστα αναγνωρίζει ως αποκλειστικά, ξεχνώντας οτι στο άρθρο 45 παρ. 2 του Κανονισμού Αδειοδότησης της ΕΠΟ, ενδεικτικά καθορίζονται τα έγγραφα που βεβαιωνουν τις απαιτήσεις των ποδοσφαιριστων, μεταξύ των οποίων ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΤΙ ΕΡΕΙΔΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΊΤΛΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΌΧΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ... ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ!
Δηλαδή, ΚΑΤΑ ΤΟΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ!!!
7.Με την τέταρτη διευκρίνιση, επαναλαμβανεται το γνωστό και παγκοσμίως πρωτοποριακό κανονιστικό εφευρημα ως μη αδειοδότηση να θεωρείται όχι η αυτονόητη απαγόρευση συμμετοχής αλλά η επιβολή της πειθαρχικης ποινής της απαγόρευσης μεταγραφών,προστίμων κλπ,
8.Με την πεμπτη διευκρίνιση, η Διεύθυνση Αδειοδότησης, μετά τις τελευταίες δυσμενείς εξελίξεις για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ και την ΠΑΕ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ,  βάζει την ουρά στα σκέλια ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ FIFA ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΘΕΝΤΑ ΠΟΣΑ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 50!
ΔΗΛΑΔΗ, κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΟΥΣΑΤΕ ΠΑΕ, ΠΑΡΌΤΙ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ FIFA;
ΔΗΛΑΔΗ, κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ 2016-2017, ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΛΠ;
ΔΗΛΑΔΗ, κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΌΣΟΙ ΆΤΥΧΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ FIFA;
9.Με την τελευταία διευκρίνιση, η Διεύθυνση Αδειοδότησης εστιάζει στο οτι στα play offs μπορούν να μετέχουν και ΠΑΕ που ενδέχεται να μην αδειοδοτηθουν.
ΔΗΛΑΔΗ, κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΝ ΣΚΑΣΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ FIFA ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΟΥΝ ΧΡΕΗ ΣΤΙΣ ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΦΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ PLAY OFFS, ΌΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ;
10.Εντυπωση προκαλεί πάντως οτι από την υποτίθεται διευκρινιστικη ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αδειοδότησης, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 45. 
11.Επισης τα όσα ισχυρίζεται τώρα η Διεύθυνση Αδειοδότησης, ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΔΕΑΔ!
12.Συμπερασματικα, κατά την Διεύθυνση Αδειοδότησης ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΞΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ :
α. Όσοι έχουν πολιτικές αποφάσεις, 
β. Όσοι έχουν αποφάσεις πριν από το 2016,
γ.Οσοι έχουν ποδοσφαιρικες αποφάσεις της ΕΠΟ, 
δ. Όσοι είναι Έλληνες, 
ε. Οσοι είναι αλλοδαποί που δεν έχουν αποφάσεις FIFA, 
Στ. Όσοι Έλληνες και αλλοδαποί ποδοσφαιριστες έχουν απαιτήσεις από ΠΑΕ SUPER LEAGUE 1και 2, 
ζ.Οσοι άλλοι σκεφθεί εν καιρώ η πανσοφη Διεύθυνση Αδειοδότησης! 
13.Κλεινοντας να απευθύνω τρεις τελευταίες ερωτησεις που δεν διευκρινισθηκαν, ούτε από την Διεύθυνση Αδειοδότησης, ούτε από τον ΠΣΑΠ:
Α. Κύριε ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, τι μεσολάβησε από την τελευταία συνέντευξη σας που επίσημα αμφισβητησατε την απόφαση της FIFA για τον Άρη, και αποφασίσατε να δέχεστε τις αποφάσεις της στην διαδικασία αδειοδότησης; 
Β. Κύριε ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΝΕΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ, ΑΝ ΤΗΡΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 45, παρ. 2,ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΣΑΠ, ΤΟΝ ΕΦΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥ;
Γ. Κύριε ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΜΟΥ, ΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!!!(Για να δούμε ποιος έλεγε τελικά... μεγαλειώδη νομικά ψέμματα, εγώ, η FIFA, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων ή εσείς;) 

ΕΠΕΙΔΗ με ευθύνη της Διεύθυνσης Αδειοδότησης δεν εφαρμοσθηκε επακριβώς η διαδικασία του άρθρου 45 του Κανονισμού Αδειοδότησης της ΕΠΟ, 
ΕΠΕΙΔΗ βάσει της προσωπικής δημόσιας απάντησης του κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ προς εμένα, ως νομικού εκπροσώπου των πιστωτών ποδοσφαιριστων, προκύπτουν αστικές, ποινικές και ποδοσφαιρικες ευθύνες της ΕΠΟ και των οργάνων της για την συστηματική καταδολιευση των απαιτήσεων μας και την μη εκτέλεση των αποφάσεων μας, ΚΑΘΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΩΣ ΕΠΟ ΜΕΤΗΛΘΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙΣΕΣ ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΕΙ Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΠΑΕ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΕΩΝ! 
ΕΠΕΙΔΗ παρότι ενεργησαμε στα πλαίσια της απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων καταθέτοντας εμπρόθεσμα τις αναγγελίες μας και τους εκτελεστούς τίτλους μας στην Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ, ακόμα δεν έχουμε λάβει οποιαδήποτε κλήση από τα αρμόδια όργανα σας, 
ΕΠΕΙΔΗ η "καταδίκη" της ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκ νέου από την DISCIPLINARY COMMITTEE της FIFA, δυστυχώς συμπαρασύρει ως συνενοχη και την ΕΠΟ, η οποία επιτέλους πρέπει να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις των εγχώριων και διεθνών οργάνων,
ΕΠΕΙΔΗ από τις παραλείψεις των οργάνων σας και την μη εκτέλεση των αποφάσεων, ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΊΣΟΙ ΌΡΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΕΡΙ ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.

         ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ           Και με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος των εντολεων μου 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ για την απαράδεκτη, αντικαταστατικη και αντικανονιστικη συμπεριφορά σας, 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ τις καταδολιευτικες πράξεις και παραλείψεις των οργάνων σας, 
ΣΑΣ ΚΑΛΩ , όπως εντός του Μαρτίου, συμμορφωθειτε με τις διατάξεις των Κανονισμών σας και τις αποφάσεις της FIFA εκτελώντας τις αποφάσεις μας, αρχικά μέσω της διαδικασίας αδειοδότησης και κατόπιν μέσω επιβολής πειθαρχικων ποινών σε βάρος των υπαιτιων ΠΑΕ από το Διαιτητικο Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ,αλλως 
ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ οτι θα εξαντλησω κάθε ενδικο μέσο εντός κι εκτός εγχώριας ποδοσφαιρικης εννομης τάξης. 

          ΑΘΗΝΑ 16.3.2020

  Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 

ΑΜΔΣΑ 14162, ΑΦΜ 033363189, 
      ΦΑΒΙΕΡΟΥ 47, ΑΘΗΝΑ