Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Κύριε Τσιάρα δείτε τι γίνεται στα δικαστήρια Πειραιά με τον κορωνοϊο!

Πληθαίνουν οι φωνές διαμαρτυρίας και αγανάκτησης στο Πρωτοδικείο του Πειραιά, όπου παρά τα κρούσματα κορωνοιού με θύματα δύο προέδρους Πρωτοδικών και πολλούς ακόμη σε καραντίνα, ο πρόεδρος της Τριμελούς Διοίκησης του Πρωτοδικείου κ. Μαλούχος, ενώ τα δικαστήρια δεν λειτουργούν, εξακολουθεί να ζητάει από δικαστικούς λειτουργούς, να προσέρχονται στην υπηρεσία τους, με κινδυνο της δημόσιας υγείας και της ζωής τους.
Οι "Δικογραφίες" είχαν αποκαλύψει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το κρούσμα κορωνοιού στα δικαστήρια Πειραιά, με θύμα μια πρόεδρο Πρωτοδικών, η οποία πραγματοποιούσε διασκέψεις με συναδέλφους της δικαστές, στη στενή αίθουσα του Πρωτοδικείου.
Μαθαίνουμε ότι, παρά τις έντονες αντιδράσεις δικαστών και εισαγγελέων και γραμματέων, που έχουν ζητήσει, να υπάρξουν υπηρεσίες, ώστε να μην συνωστίζονται οι δικαστικοί λειτουργοί, οι οποίοι μπορούν να εργάζονται και από το σπίτι, η κατάσταση εξακολουθεί να παραμένει το ίδιο επικίνδυνη.
Με την ελπίδα να επικρατήσει η σύνεση και όχι ο παραλογισμός, ας αναλάβει την υπόθεση ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, που είναι και γιατρός - μικροβιολόγος και κάτι περισσότερο γνωρίζει, για θέματα υγείας από τον πρόεδρο του Πρωτοδικείου κ. Μαλούχο!