Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Στο Αυτόφωρο, για το κορωνο... πάρτυ, η 24χρονη διοργανώτρια!

 Στο Αυτόφωρο, κατηγορούμενη, για παραβίαση των μέτρων κατά της πανδημίας και για διατάραξη κοινής ειρήνης, αναμένεται να οδηγηθεί σε λίγο, η 24χρονη, που συνελήφθη τα ξημερώματα, ως διοργανώτρια του πάρτυ, σε ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Συγγρού, στο οποίο μετείχαν 31 άτομα, μεταξύ των οποίων και επτά παίχτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι αψήφησαν το καθολικό απαγορευτικό, που έχει επιβληθεί στη χώρα, αψήφησαν τα λεγόμενα των λοιμοξιολογων μόνο και μόνο για να διασκεδάσουν.

Εναντίον της η εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Ζούγρη άσκησε ποινική δίωξη, για παράβαση του άρθρου 285 ΠΚ. , που αφορά τα μέτρα  κατά του κορωνοϊού και  επισύρει μέχρι τρία χρόνια φυλακή, καθώς επίσης, για διατάραξη κοινής ειρήνης.

Σε όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο πάρτυ, μεταξύ των οποίων και στους παίχτες του Ολυμπιακού, βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα, ενώ το ίδιο έγινε και με τους υπευθύνους του ξενοδοχείου, που διέθεσαν το χώρο, γιά το πάρτυ, παρά τα μέτρα γιά τον κορωνοϊό.

Δεν αποκλείεται ωστόσο, να επεκταθεί η εισαγγελική έρευνα εναντίον τους, για να διαπιστωθεί, εαν έχουν και ποινικές ευθύνες, εφόσον το κρίνει η εισαγγελέας, η οποία επελήφθη της υπόθεσης.

Το θέμα έφτασε στη Δικαιοσύνη, όταν στις τρεις τα ξημερωματα της Δευτέρας το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε καταγγελία, πως στον τελευταίο όροφο ξενοδοχείου στη Λεωφόρο Συγγρου γίνεται παρτι.

Πληρώματα της Άμεσης Δράσης πήγαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι, στο roof garden του ξενοδοχείου τριάντα περίπου  άτομα διασκέδαζαν υπό τους ήχους μουσικής, που επέλεγε DJ

Μεταξύ των καλεσμένων και επτά παίκτες του Ολυμπιακού..

Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν τα πρόστιμα στους παρευρισκόμενους ενώ οδήγησαν στο τμήμα της Ακρόπολης την 24χρονη, η οποία φέρεται ως διοργανώτρια του πάρτι, οπότε και ακολουθήθηκε  η αυτόφωρη διαδικασία.