Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Τους γύρισαν πίσω στο... 91'! (VIDEO)

Μέχρι το τέλος της θητείας τους, θα παραμείνουν όλοι οι αθλητικοί δικαστές, που είχαν εκλεγεί και στα τρία τα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Οπως αποκάλυψε η τηλεοπτική "Δίκη στο Open", η κυβέρνηση, μετά την επιστολή – κόλαφο  της προέδρου του Ανωτάτου Διαιτητικού Δικαστηρίου, Αρεοπαγίτη, Διονυσίας Μπιτζούνη, συμπλήρωσε το νόμο, με τη μεταβατική διάταξη, που έλειπε, η οποία ορίζει ότι, οι ήδη εκλεγμένοι αθλητικοί δικαστές, παραμένουν στις θέσεις τους, μέχρι τη λήξη της θητείας τους.

Η κ. Μπιτζούνη, η οποία είχε την πρωτοβουλία της επιστολής, την οποία συνυπέγραψαν και τα υπόλοιπα μέλη του Ανωτάτου Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, Αρεοπαγίτες Χρήστος Κατσιάνης, Ιωάννα Μαργέλου - Μπολτουδάκη και Κυριάκος Φώσκολος, επικαλείτο λόγους ευπρέπειας, οι οποίοι δεν επέτρεπαν στους ανώτατους αθλητικούς δικαστές, να παραμείνουν στη θέση τους.

Η δήλωση αποχής των μελών του Ανωτάτου Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΠΟ, ήταν "χαστούκι"  για ην κυβέρνηση και του υπουργείου Δικαιοσύνης, που άρον – άρον συμπλήρωσε το νόμο, με τη διατήρηση των ήδη εκλεγμένων αθλητικών δικαστών.

 Δείτε την εκπομπή:https://www.tvopen.gr/watch/48375/hdikhstoopen232f112f2020