Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Στα... άδυτα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού ψάχνει "μαύρο χρήμα" ο Βουρλιώτης!


Βουτιά στα... βαθιά επιχειρεί ο Πρόεδρος της Αρχής γιά το Ξέπλυμα  ε.τ. Αντεισαγγελέας ΑΠ Χαράλαμπος Βουρλιώτης, γιά να εντοπίσει το "μαύρο χρήμα".

Μετά τους παλαίμαχους διαιτητές στους οποίους έστρεψε τα πυρά του προ τριών μηνών, ο κ. Βουρλιώτης άνοιξε τον κύκλο της έρευνας για μαύρο χρήμα, βάζοντας στο στόχαστρο τους πάντες στο χώρο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τις λίστες με τα ονόματα όλων όσων υποχρεούνται να υποβάλλουν πόθεν έσχες, προκειμένου να ελέγξει τα περιουσιακά τους στοιχεία, την προέλευση τους και εάν τα δηλώνουν.

Ηδη έχουν γίνει φύλλο και φτερό τα περιουσιακά στοιχεία πρώην διαιτητών. Πρόκειται για τους πλέον προβεβλημένους, που διερευνώνται για "μαύρο χρήμα".

Θα ακολουθήσει η έρευνα σε παράγοντες του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, που βάσει του νόμου για το πόθεν έσχες, υποχρεούνται να δηλώνουν την προέλευση των περιουσιακών τους στοιχείων.

Στο πλαίσιο αυτό, ανοίγει ο δρόμος για να ελεγχθούν από τον Πρόεδρο της Αρχής Ξεπλύματος ε.τ. Αντεισαγγελέα ΑΠ Χαράλαμπο Βουρλιώτη όλες οι συμβάσεις με το Δημόσιο, που έχουν συνάψει οι ελεγχόμενοι ποδοσφαιρικοί και αθλητικοί παράγοντες.