Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Καταθέτει αύριο ο Τέλλογλου στο Ντογιάκο, γιά τη διαρροή των υποκλοπών



Ξεκίνησε η κατάθεση μαρτύρων, στο πλαίσιο της έρευνας, γιά τη διαρροή των υποκλοπών, που διενεργεί ο Εισαγγελέας Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος.

Πρώτος καταθέτει αύριο ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου, γιά ανάρτηση στο διαδίκτυο, προ τετραημέρου, όπου έκανε λόγο, γιά παρακολούθηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από ιδιώτη, που δραστηριοποιείτο επί της προηγούμενης κυβερνησης στο να “ακούει” τον αρχηγό της αντιπολίτευσης στις πιο προσωπικές του στιγμές".

Ο Εισαγγελέας Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος, ο οποίος διενεργεί έρευνα, για τη διαρροή πληροφοριών και εγγράφων από την ΕΥΠ, περί υποκλοπών στα κινητά τηλέφωνα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΝΙΚΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, κάλεσε τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου, ο οποίος θα καταθέσει αύριο, σχετικά με τις αποκαλύψεις του στο Twitter, περί παρακολούθησης Μητσοτάκη.

Στην ανάρτηση του ο κ. Τέλλογου αναφερόμενος στο θέμα της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ, μετά από εισαγγελική παραγγελία, έγραφε:

“Iδιώτης, που δραστηριοποιείτο επί της προηγούμενης κυβέρνησης στο να “ακούει” τον αρχηγό της αντιπολίτευσης στις πιο προσωπικές του στιγμές, όταν μιλάει με την συζυγο η την κόρη του κάνει τώρα το ίδιο με άλλους, μερικοί ανήκουν και στο ίδιο κόμμα με τους παραιτηθέντες”.