Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

"Σας έφυγε η αρραβωνιάρα σας κ. Πρωθυπουργέ"!


"Γιά αρραβώνα πηγαίνατε και σας προέκυψε χωρισμός. Σας έφυγε η αρραβωνιάρα σας"!

Με πολύ εύστοχο τρόπο περιέγραψε ο Πρόεδρος της "Ελληνικής Λύσης" Κυριάκος Βελόπουλος στη Βουλή αυτό, που συνέβη με τις υποκλοπές του τηλεφώνου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη από την Κυβέρνηση.

Ο κ. Βελόπουλος κατηγόρησε και τα τρία κόμματα ότι, δεν μίλησαν με ονόματα και τόνισε:

"Μετά την παραδοχή του πρώην διοικητή της ΕΥΠ κ. Κοντολέοντος ότι, παρακολουθούμεθα όλοι, Δημοκρατία τέλος"!

"Δεν υπάρχουν νόμιμες παρακολουθήσεις. Παρακολουθώντας εμένα, παρακολουθείτε και τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Δεν μπορούν να υπάρχουν νόμιμες υποκλοπές, σε μία χώρα ο
όπου παρακολουθούνται οι πάντες".

Σήμερα ολοι μιλήσατε, γιά το αποτέλεσμα. Κανένας δεν μίλησε, γιά το αίτιο. Ο κ. Κουκάκης έχει διοριστεί απο την ΝΔ στο Υπουργείο Παιδείας? Ορίστε το έγγραφο:.

"Η ΕΥΠ έχει μετατραπεί σε ρουφιανομάγαζο".

"Εαν είμασταν σοβαρή Βουλή, θα έπρεπε να βρούμε ποιοί είναι πίσω από το Predator. Eθεσα το ερωτημα στην ΑΔΑΕ εάν παρακολουθούμαι. Θα κληθεί στην Επιτροπή ο κ. Λαβράνος και ο κ. Μπίτσιος? Τι ειδους σχέση είχε με τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ τον κ. Ρουμπάτη, ο κ. Λαβράνος? Ποιά υπόθεση εξιχνιάστηκε από την ΕΥΠ? Να σας πω, πως πρόκειται, να λέγεται η ΕΥΠ? Κυβερνητική Υπηρεσία Πληροφοριών! Ποιός είναι ο κ. Λαβράνος, που τον προστατεύουν επί 24ωρου? Το περιβάλλον σας κ. Μητσοτάκη τι σχέση έχει με τον κ. Λαβράνο? Τι σχέση έχει με το predator?Ρωτω τον πρωθυπουργό, ποιό μυαλό σας συμβούλεψε, να δείξετε την Αρμενία και την Ουκρανία, για τις υποκλοπές. Και όταν σας άδειασε ακόμη και η Ουκρανία, να πείτε ότι, ήταν η Ρωσία. Γιά αρραβώνα πηγαίνατε και σας προέκυψε χωρισμός. Σας έφυγε η αρραβωνιάρα σας"!