Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Ψάχνουν, εάν τα 7 χιλιάρικα, που βρέθηκαν στο κελί του Αλβανού, τα είχε δώσει ο προφυλακισμένος δικηγόρος

Στοιχεία, για την έφοδο που είχαν κάνει τα ΜΑΤ στις 8 Φεβρουαρίου στο κελί του Αλβανού βαρυποινίτη Κλοντιάν Λεκοτσάι, ο οποίος φέρεται ως αρχηγός της Μαφίας του Κορυδαλλού και ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας του προφυλακισμένου δικηγόρου, αναμένεται να ζητήσει ο ειδικός εφέτης ανακριτής Ευτύχης Νικόπουλος, που διενεργεί την έρευνα.

Στην επιχείρηση των ΜΑΤ στις φυλακές Κορυδαλλού, που είχαν αποκαλύψει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι "Δικογραφίες", είχαν βρεθεί όπλα, ναρκωτικά και 7.000 ευρω μετρητά, στο κελί του Κλωντιάν Λεκοτσάι, που έσφαξε τον Μπάκο.
Η έφοδος είχε γίνει στις 8 Φεβρουαρίου, 25 μέρες μετά από τη δολοφονία του  Μπάκο από τον  Λεκοτσάι.

Στόχος του ανακριτή, σύμφωνα με πληροφορίες, να διαπιστώσει, εάν ταυτίζεται,ο χρηματικό ποσόν των 7.000 ευρω, που βρέθηκε και κατασχέθηκε στο κελί του Αλβανού αρχηγού  Κλόντι, με αντίστοιχης αξίας ποσόν, για το οποίο ακούγεται να μιλάει με τον δικηγόρο, που προφυλακίστηκε.

Απολογούμενος στον ανακριτή κ. Νικόπουλο ο δικηγόρος, δεν είχε καταφέρει να εξηγήσει επαρκώς, γιατί έδινε χρήματα στον Αλβανό Κλόντι, ο οποίος έχει καταδικαστεί, επειδή είχε αποπειραθεί να τον δολοφονήσει.

Στις επίμονες ερωτήσεις του ανακριτή κ. Νικόπουλου και της εισαγγελέα κ. Ράικου, είχε ισχυριστεί ότι, έδινε στον Κλόντι μικροποσά 60 με 70 ευρω, χωρίς να πείσει τους δικαστικούς λειτουργούς, με τους οποίους έγινε ο παρακάτω διαλογος:

Δικηγόρος: Του έδινα μικροποσά.

Εισαγγελέας: Στις συνομιλίες σας του λέτε εάν έλαβε τα 6 με 7, που του στείλατε. Δεν λέμε ποτέ 6 με 7 δεκάρικα. Συνήθως αυτη η έκφραση χρησιμοποιείται για κατοστάρικα, χιλιάρικα ή εκατομύρια...
Δικηγόρος: Tου έδινα μικροποσά..\
Εισαγγελέας: Αυτός αποπειράθηκε να σας σκοτώσει. Σας  πυροβόλησε στο πρόσωπο. Και εσεις του δίνατε χρήματα; Γιατί;

Οι "Δικογραφίες" έγραφαν στις 8 Φεβρουαρίου

Οπλα, ναρκωτικά και 7.000 ευρω μετρητά βρέθηκαν στο κελί του Αλβανού, που έσφαξε τον Μπάκο στον Κορυδαλλό

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Στο κελί του Αλβανού κρατούμενου, που δολοφόνησε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού,  με μαχαίρι, στις 15 Ιανουαρίου, τον ομοεθνή του Μπάκο, έγινε η έφοδος των ΜΑΤ πριν από λίγες ώρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από όπλα και ναρκωτικά, βρέθηκαν και 7.000 ευρω μετρητά!
Μάλιστα ο Αλβανός φέρεται να απειλούσε τους σωφρονιστικούς ότι, θα κάψει τις φυλακές, εαν δεν του επιστρέψουν τα χρήματα...

Οι "Δικογραφίες" , όπως βλέπετε παραπάνω, είχαν αποκαλύψει από τις 8 Φεβρουαρίου την έφοδο στο κελί του Αλβανού Κλοντιάν Νικοτσάι, που φέρεται ως ηθικος αυτουργός της σφαγής του ομοεθνή του Μπάκο.
Οσα κατασχέθηκαν στο κελί του Αλβανού αποτελούν μέρος της δικογραφίας, για την εγκληματική οργάνωση των φυλακών Κορυδαλλού, που εξαρθρώθηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και δόθηκε στη δημοσιότητα προχτές.
Από τις τηλεφωνικές συνομιλίες των έγκλειστων, που αποκαλύφτηκαν, προκύπτει ότι, τα 7.000 ευρω, που κατασχέθηκαν στο κελί του Νικοτσαι,  ταυτίζονται με ποσόν 7.000 ευρω, για το οποιο ο Αλβανος, που φέρεται ως ηγετικό στέλεχος της "μαφίας" των φυλακών απειλούσε δικηγόρο.