Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Ψάχνουν τον άνθρωπο, που πλήρωσε το "συμβόλαιο θανάτου" του Γιάννη Μακρή

Τον άνθρωπο, που πλήρωσε το "συμβόλαιο θανάτου" του Γιάννη Μακρή αναζητά η ΕΛΑΣ, μετά τη σύλληψη του 31χρονου Βούλγαρου, ο οποίος φέρεται να είναι ο εκτελεστής του 46χρονου επιχειρηματία,  που τον περίμενε έξω από το σπίτι του, στη Βούλα και τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής.
Καταζητείται επίσης ο 35χρονος αδελφός του Βούλγαρου, μετά από ένταλμα σύλληψης εναντίον του, που έβγαλε η 19η ανακρίτρια, στην οποία αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα ο συλληφθείς κατηγορούμενος, για τη δολοφονία Μακρή.
Οι αστυνομικοί έχουν εστιάσει την έρευνα στον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία, καθώς πιστεύουν ότι, είναι αυτός,  που έδωσε την εντολή να «βγει από τη μέση» ο Γιάννης Μακρής.
Ο 31χρονος Βούλγαρος μέχρι στιγμής δεν έχει πει λέξη στους, για τον εντολέα ή τους εντολείς του.
Η Αστυνομία ψάχνει φως από το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου, προκειμένου να διαπιστωθεί, με ποια άτομα συναντήθηκε ή μίλησε πριν από τη δολοφονία, μήπως αποκαλυφτεί ο ηθικός αυτουργός της. 
Ο 31χρονος Βούλγαρος, που φέρεται ως εκτελεστής, κρυβόταν σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη. . Οταν αντελήφθη τους αστυνομικούς προσπάθησε να διαφύγει, δεν τα κατάφερε.
Ο 31χρονος δεν είχε όπλο μαζί του, όμως οι αστυνομικοί εκτιμούν πως αν είχε, θα το χρησιμοποιούσε.