Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

"Πυροβολισμοί" από Λοβέρδο κατά Παπαγγελόπουλου


Πυρά κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαγγελόπουλου εξαπέλυσε σήμερα, καταθέτοντας στον αντιεισαγγελέα ΑΠ Ευάγγελο Ζαχαρή, ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται σχετικά με τις καταγγελίες, για δικονομικές παρατυπίες στην έρευνα για την υπόθεση της Novartis.
Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, που υπέβαλλε την περασμενη Δευτερα μήνυση, σε βαρος της εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη και των επίκουρων Χρήστου Ντζούρα και Στέλιου Μανώλη, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες ότι, προσκόμισε έγγραφα στον κ. Ζαχαρή, ο οποίος χειρίζεται την έρευνα από κοινού με τον συνάδελφο του Λάμπρο Σοφουλάκη.
Στην κατάθεση του κ. Λοβέρδος φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες ότι, στο ρόλο του κ. Παπαγγελόπουλου, για τον οποιον έχει αναφερθεί και στην τελευταία από τις επτά μηνύσεις, που έχει καταθέσει στον Αρειο Πάγο. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σύνολο των εγγραφών που παρέδωσε  ο κ. Λοβέρδος, όπως και το περιεχόμενο της μήνυσής του που μελετώνται από τους δύο αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, είναι πιθανό να διαβιβαστούν συμπληρωματικά στη Βουλή μαζί με την  κατάθεση του πρώην υπουργού.