Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

"Δίκη στο Open":"Γιατί να πληρώσει ο ελληνικός λαός το VAR 14 εκ. ευρώ και όχι οι εταιρίες;" (video)

Κόλαφος, κατά της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του πρώην διαιτητή και πρώην βουλευτή της Πέτρου Κωνσταντινέα, ο Κυριάκος Θωμαίδης στη χτεσινοβραδυνή πρεμιέρα της "Δίκης στο Open", για το VAR, το οποίο πληρώθηκε 14 εκ. ευρω, υπερδιπλάσια από άλλες χώρες και από την τσέπη του ελληνικού λαού.
Τα τηλέφωνα της εκπομπής έσπασαν και τα email έπεφταν βροχή, από τηλεθεατές, που διαμαρτύρονταν, για το ότι, πληρώθηκε το VAR  από τον τσέπη μας και όχι από τις εταιρίες.

Θωμαίδης: Είστε υπόλογος. Βάλατε τον ελληνικό λαό να πληρώσει το VAR, γιά τις ανώνυμες εταιρίες. Εγώ αυτό δεν το δέχομαι. Δεκατέσσερα εκατομμύρια από την τσέπη του φορολογούμενου, ενώ θα έπρεπε να το πληρώσουν οι ανώνυμες εταιρίες. Mε συγχωρείτε πάρα πολύ.
Ντόβας: Bάλατε 14 εκατομύρια στις ανώνυμες εταιρίες; Bάλτε και στο φτωχό λαό...
Κωνσταντινέας: Bάλαμε πολύ περισσότερα στο φτωχό λαό, αλλά δεν τα ξέρετε
Ντόβας: Δεν είσασταν με το φτωχό λαό, δεν είσασταν...
Θωμαίδης: Εχουμε να κάνουμε με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ..
Κωνσταντινέας:  Πάντως κ. Ντόβα σας βλέπω μαραζώσατε τώρα που βγήκε η Νέα Δημοκρατία. Με ΣΥΡΙΖΑ σας έβλεπα πιό χαμογελαστό, αρχίσατε και αδυνατίζετε πάλι.  Αλλά όπως και να το πάρουμε, το VAR είναι πολύ  μπροστά στην αμφισβήτηση και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να έρθει ή να μην έρθει;
Θωμαίδης: Eπί της... τιμής διαφωνούμε κ. Κωνσταντινέα. Ξέρετε πόσο κόστισε η πενταετία στην Ιταλία, για το VAR;
Κωνσταντινέας: Πόσο;
Θωμαίδης: Eπτά εκατομμύρια. Kι εμείς το πληρώνουμε 13,5 - 14 εκατομύρια. Για ποιό λόγο; Εχουμε πιό πολλά λεφτά εμείς από τους Ιταλούς;
Kωνσταντινέας: Εγινε διεθνής διαγωνισμός και στην προηγούμενη χρονιά, στην εκπομπή σας, είχατε πει γιατί δεν τελειώνει ο διαγωνισμός.  Ητανε δύο ανάδοχες εταιρίες..
Θωμαίδης: Γιατί να το πληρώσει το ελληνικό κράτος δεν καταλαβαίνω..
Κωνσταντινέας: Είναι κακό;
Θωμαίδης: Κακό είναι!
Κωνσταντινέας: Είναι ανύπαρκτοι..
Θωμαίδης: Και λοιπόν; Πείτε ότι, είναι ανύπαρκτοι.Θα πληρώνουμε εμείς;
Δείτε την εκπομπή: https://www.tvopen.gr/watch/8882/hdikhstoopen232f092f2019