Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Πρώτο βραβείο στην... 72χρονη μαθήτρια Γυμνασίου!

Μάθημα ζωής και ψυχής από μία ηλικιωμένη αγρότισσα, που κατάφερε στα 72 της χρόνια, να κάνει ένα μεγάλο όνειρο της πραγματικότητα: Nα τελειώσει το Γυμνάσιο!
Η μαθήτρια, που έκλεψε τις καρδιές και τις εντυπώσεις στην τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών των Γυμνασίων και Λυκείων του νομού Φθιώτιδος, που διοργάνωσε ο αποχωρών προιστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Γιώργος Πέτρος, στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, ήταν η κ. Παγώνα Καρβούνη, που βραβεύτηκε, γιά τις άριστες  βαθμολογικές της επιδόσεις στην Β και Γ τάξη του Νυχτερινού Γυμνασίου Λαμίας.
Η κ. Παγώνα, που έχει δύο κόρες και τέσσερα εγγόνια, βρήκε το κουράγιο και το κέφι, να πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη επιθυμία της, που ήταν να τελειώσει το σχολείο, που δεν κατάφερε στα παιδικά και εφηβικά της χρόνια.
Στην εσπερίδα βράβευσης του εισαγγελέα Λαμίας, των αριστούχων μαθητών, η ίδια έλαμπε από χαρά και τα παιδιά της από υπερηφάνεια!
Στις "Δικογραφίες", που παραβρέθηκαν στη γιορτή, η κ. Παγώνα δήλωσε ότι, θα συνεχίσει ακάθεκτη τα μαθήματα, για να τελειώσει και το Λύκειο, ενώ επόμενος στόχος της είναι το... Πανεπιστήμιο!