Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

"Γιατί η Νοva δεν κάλυψε τα επεισόδια στο ματς Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ"; (video)


H Νονα, που είναι συνδρομητικό κανάλι, ήταν και το μοναδικό, στο οποίο επετράπη η είσοδος στο ντέρμπυ κορυφής Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ.
Γιατί δεν έδειξα τα έκτροπα, που εκτυλίχτηκαν εκεί;
H ερώτηση της Μαίρης Μπενέα, με την οποία ξεκίνησε η "καυτή" και αποκαλυπτική "Δίκη στο Open", χτες το βράδυ, που έδειξε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, όσα δεν έδειξε η Nova.

ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Θα είχαμε ρεπορτάζ από το μάτς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και όσα εκτυλίχτηκαν στο Στάδιο Καραισκάκη. Το Open θέλησε να στείλει κάμερα. Δεν του επιτράπηκε η είσοδος.
Θέλησε να στείλει δημοσιογράφους.
Κόπηκαν οι διαπιστεύσεις των δημοσιογράφων, όπως και σε άλλα Μέσα Ενημέρωσης.
Εμείς θεωρούμε ότι, καταπατάται με αυτόν τον τρόπο το συνταγματικό δικαίωμα της Ενημέρωσης και Πληροφόρησης.


Και απορώ, γιατί δεν έχει παρέμβει ακόμη η Ενωση Συντακτών, απορώ γιατί δεν έχει παρέμβει ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, όμως επειδή το καλό το παληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι, θα δείτε ότι, απόψε η “Δίκη” θα παρουσιάσει τρία πολύ αποκαλυπτικά βίντεο από το Καραισκάκη και από όσα έγιναν εκεί.
Εχουμε αποκλειστικό ρεπορτάζ με βέντεο ντοκουμέντο, που θα τα παρουσιάσουμε στην αποψινή εκπομπή, όμως παράλληλα θα δώσουμε το λόγο σε όλες τις πλευρές.
Και στην πλευρά, που μας έκοψε το δρόμο, για να είμαστε διαπιστευμένοι σε αυτήν τη χτεσινή βραδιά, που ήταν μιά υπέροχη βραδιά, γιά το ποδόσφαιρο.
Παίχτηκε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, μέσα στο γήπεδο δεν έγινε απολύτως τίποτα, οι παίκτες ήταν μεταξύ τους αλληλέγγυοι, όμως έγινε ό,τι έγινε από διαπιστευμένους χούλιγκανς, όπως θα διαπιστώσετε από τα αποκαλυπτικά ρεπορταζ της τηλεοπτικής “Δίκης”.
Εγινε ότι, έγινε από ανθρώπους, που έπρεπε να φυλάσσουν την τάξη στο γήπεδο και γι΄αυτό έχουμε τώρα τα γεγονότα με τη FIFA και την OUEFA, η οποία σκέφτεται πολύ σοβαρά, τι θα κάνει με τη διεθνή επιτροπεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
ΜΠΕΝΕΑ: Να ρωτήσω κάτι παρακαλώ κ. Θωμαίδη. Είπατε πριν ότι, απαγορεύτηκε η διαπίστευση, απαγορεύτηκαν οι δημοσιογράφοι, δεν μπόρεσε κανείς, να μπει μέσα..
ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Κάποιοι, όχι όλοι..
ΜΠΕΝΕΑ: Kάποιοι, κάποιοι, όχι όλοι. Ωραία. Εχω μία απορία και είναι κάτι, που άκουσα από πολλούς, στα δικαστήρια σήμερα αυτό έλεγαν όλοι. Δεν μπήκανε δικοί μας δημοσιογράφοι, δεν μπήκανε διαπιστευμένοι..
ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Eίναι προφανές νομίζω..
ΜΠΕΝΕΑ: H τηλεόραση, που ήταν εκεί, το κανάλι αυτό το συνδρομητικό, που ήταν εκεί, κάλυψε τα επεισόδια, κάλυψε όλα αυτά, που έγιναν;
ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Πολύ ωραία ερώτηση. Γι΄αυτό απόψε στη “Δίκη” θα δείτε όσα δεν έδειξε η Nova.