Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Στη φυλακή θα βρει η Πρωτοχρονιά του Γιάννο Παπαντωνίου



Δεύτερη Πρωτοχρονιά στη φυλακή θα περάσει ο τέως υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννος Παπαντωνίου, ο οποίος έχει προφυλακιστεί από τον Οκτώβριο του 2018, για  υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών.
Οπως φαίνεται και το 2020 θα ξεκινήσει άσχημα, γιά τον τέως υπουργό,  που παραμένει προσωρινά κρατούμενος στον Κορυδαλλό, καθώς μέχρι τώρα έχουν απορριφθεί τρεις αιτήσεις αποφυλάκισης του, με το σκεπτικό ότι είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων.
Ηδη, το συμβούλιο πλημμελειοδικών, με βούλευμα του, έχει διατάξει την παραμονή του κ. Παπαντωνίου στη φυλακή μέχρι τον Απρίλιο του 2020, καθώς τότε συμπληρώνεται το 18μηνο προσωρινής του κράτησης.
Η υπόθεση εκκρεμεί σε εισαγγελέα Πρωτοδικών, η οποία αναμένεται να προτείνει προς το συμβούλιο πλημμελειοδικών περί παραπομπής του, η όχι σε δίκη.
Θα ακολουθήσει το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου, που έχει και τον τελικό λόγο, για το εαν θα δικαστεί ο τέως υπουργός και η σύζυγός του Ρούλα Κουράκου, η οποία είχε προφυλακιστεί μαζί του, αλλά βγήκε τον περασμένο Μάρτιο.