Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: "ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΑ"


Βολές από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, που υποστηρίζει ότι, στοχοποιήθηκε, γιά να συγκαλυφθούν τα τεράστια σκάνδαλα της Novartis και της λίστας Λαγκάρντ.

Oκτώ μήνες μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του, γιά κατάχρηση εξουσίας, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, με άρθρο του στις "Δικογραφίες", επιτίθεται σε Ν.Δ. και  ΚΙΝΑΛ, που όπως λέει "επέλεξαν αυτοκτονικά να καλύψουν τις ποινικές και πολιτικές ευθύνες στελεχών τους, για λόγους πολιτικών σκοπιμοτήτων και ισορροπιών". 

Aναφερόμενος στο ΝΣΚ, που  γνωμοδότησε ότι η υπόθεση Novartis είναι σκάνδαλο και το Ελληνικό Δημόσιο δικαιούται αποζημιώσεως  και για ηθική βλάβη, επισημαίνει:

"Στην ιστορική μνήμη έχει ήδη καταγραφεί : Οι υποθέσεις της Novartis και της λίστας Λαγκάρντ είναι τεράστια σκάνδαλα και ο Παπαγγελόπουλος στοχοποιήθηκε από αυτούς που θέλουν να τα συγκαλύψουν και να τα ξεπλύνουν.. ".

Διαβάστε το:

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν θεωρώ ότι είμαι ο πλέον αρμόδιος να εκφράσω τα συναισθήματα ενός Εισαγγελέα, συνταξιούχου, ο οποίος βρίσκεται στη θέση του κατηγορουμένου.

Τυπικά μου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τη Βουλή και είμαι κατηγορούμενος στη διαδικασία του Ειδικού Δικαστηρίου.

Στην πραγματικότητα όμως είμαι το θύμα της μεγαλύτερης απόπειρας απάτης από συστάσεως του Ελληνικού κράτους.

Δεν είμαι το μοναδικό θύμα. Θύματα είναι και οι Έλληνες πολίτες. Δράστες είναι μερικοί διεφθαρμένοι πολιτικοί και φαύλοι επιχειρηματίες, οι οποίοι προσπαθούν με ψεύδη και παραλογισμούς να παραστήσουν – εμφανίσουν  το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του Ελληνικού κράτους  καθώς και μερικά ακόμη μεγάλα σκάνδαλα ως δήθεν σκευωρίες.

Εκούσιοι ή ακούσιοι συνεργάτες τους οι σημερινές ηγεσίες  της Ν.Δ. και του ΚΙΝΑΛ, οι οποίες επέλεξαν αυτοκτονικά να καλύψουν τις ποινικές και πολιτικές ευθύνες στελεχών τους, για λόγους πολιτικών σκοπιμοτήτων και ισορροπιών.

Φοβήθηκαν και φοβούνται ότι, οι αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα θα πλήξουν τα κόμματα στα οποία ανήκουν οι υπεύθυνοι της μεγάλης ληστείας σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Εύχομαι και ελπίζω η Δικαιοσύνη να μην επιτρέψει να ολοκληρωθεί η πολιτική απάτη που είναι σε εξέλιξη.

Η αντισυνταγματική παράνομη και άκυρη πολιτική δίωξη σε βάρος μου εμφανίζει τεράστια νομικά κενά και ασύλληπτους παραλογισμούς.

Σε όλο τον πλανήτη οι υποθέσεις της  Novartis και της μεγάλης φοροδιαφυγής της λίστας Λαγκάρντ κ.λ.π. αποτελούν μεγάλα σκάνδαλα. Στην Ελλάδα τα μετέτρεψαν σε σκευωρία του Παπαγγελόπουλου.

Σε όλο τον κόσμο η Novartis υποχρεώθηκε να καταβάλει τεράστια χρηματικά ποσά.

Στις ΗΠΑ παραδέχθηκε ότι, δωροδοκούσε Έλληνες πολιτικούς και συμφώνησε να καταβάλει 310 εκατομμύρια δολάρια.

Στην Ελλάδα οι πολιτικοί διώκτες μου για να καλύψουν τους πολιτικούς απατεώνες ισχυρίζονται ότι, η συμφωνία ΗΠΑ  και Novartis αναφέρεται σε γιατρούς και όχι σε πολιτικούς. Οι γιατροί υπερσυνταγογραφούν. Οι υπερτιμολογήσεις όμως των φαρμάκων της Novartis είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της κυβέρνησης και των αρμόδιων υπουργών.

Επιπλέον η Ελλάδα είναι σημείο - χώρα αναφοράς για τον καθορισμό της  τιμής των φαρμάκων σε άλλες 50 χώρες.

Το ΝΣΚ γνωμοδότησε ότι η υπόθεση Novartis είναι σκάνδαλο και το Ελληνικό Δημόσιο δικαιούται αποζημιώσεως  και για ηθική βλάβη.  Τι μπορεί να αφορά η ηθική βλάβη; Υπερσυνταγογραφήσεις γιατρών ή υπερτιμολογήσεις φαρμάκων από τους αρμόδιους υπουργούς και την Κυβέρνηση;

Επίσης το ΝΣΚ έλαβε υπόψη του για τη γνωμοδότηση τα στοιχεία των ερευνών των Εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς και πρότεινε να ζητηθούν  περισσότερα στοιχεία από τις έρευνες των αρχών των ΗΠΑ και των Εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς.

Στην Ελλάδα, σύμφωνα με το αφήγημα της πολιτικής απάτης που είναι σε εξέλιξη, οι Εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς διώκονται για κατάχρηση εξουσίας.

Σε όλο τον πλανήτη οι φοροφυγάδες της λίστας Λαγκάρντ κατέβαλαν τεράστια χρηματικά ποσά για πρόστιμα και φόρους.

Στη Γερμανία και στη Γαλλία καταβλήθηκαν δισεκατομμύρια ευρώ ως οφειλόμενοι διαφυγόντες φόροι.

Οι φοροφυγάδες της λίστας Λαγκάρντ υποχρεώθηκαν να καταβάλουν στη Γερμανία 5 δισεκατομμύρια ευρώ και στη Γαλλία 2,6 δισεκατομμύρια ευρώ.

Στην Ελλάδα προσπάθησαν και προσπαθούν να εμφανίσουν τα τεράστια σκάνδαλα της Novartis και της μεγάλης φοροδιαφυγής ως σκευωρίες του Παπαγγελόπουλου.

Η απόπειρα εξαπάτησης του Ελληνικού λαού και της Δικαιοσύνης για να γλυτώσουν τις ευθύνες τους οι υπαίτιοι είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.

Στην ιστορική μνήμη έχει ήδη καταγραφεί : Οι υποθέσεις της Novartis και της λίστας Λαγκάρντ είναι τεράστια σκάνδαλα και ο Παπαγγελόπουλος στοχοποιήθηκε από αυτούς που θέλουν να τα συγκαλύψουν και να τα ξεπλύνουν.