Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Συνήγορος "Ινδιάνου": "Ζούμε σε μιά προεπαναστατική περίοδο" (VIDEO)

 

Παύλος Σαράκης, δικηγόρος του χούλιγκαν, που προφυλακίστηκε, για την επίθεση στον αστυνομικό, στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης: "Eίναι αλήθεια ότι, ζούμε σε μιά προεπαναστατική περίοδο"!

Πολιτικοκοινωνική ανάλυση, για τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης, όπου γιά πρώτη φορα στα χρονικά του ποδοσφαίρου συνενώθηκαν οι χούλιγκανς έξι ομάδων, σε μιά ιδιότυπη εκεχειρία, μετά από τα έκτροπα της αστυνομίας σε βάρος αθώων πολιτών, έκανε στην "Δίκη στο Open", o δικηγόρος Παύλος Σαράκης, που υπερασπίστηκε τον αποκαλούμενο "Ινδιάνο",οργανωμένο οπαδό του Ολυμπιακού.


Μεταξύ αλλων είπε ο κ. Σαράκης:
" Το έχουμε δει, τι έχει συμβεί στην Αμερική, με την εισβολή στο Καπιτώλιο και όλο αυτό το κλίμα, στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, που έχουμε μία κοινωνία, η οποία έχει στερηθεί την ελευθερία της και υπάρχει μιά φοβία, αυτό κάπως θα εκφραστεί. Και δεν θα εκφραστεί σε αυτό το περιβάλλον, που όπως  φαίνεται είναι περιοριστικό, όταν θα αρθούν τα μέτρα, όταν θα φύγει ο φόβος, για τον κορωνοϊο, τότε θα δούμε αντιδράσεις από την κοινωνία. Αυτό, που συμβαίνει είναι μία χύτρα, που κάποια στιγμή, όταν θα ηρεμήσει το περιβάλλον, αυτό θα ξεσπάσει. Και κανένας δεν αναλύει την επόμενη μέρα. Αυτά είναι τα προεόρτια, που αισθάνεται ο κόσμος, που απο όποια μερίδα της κοινωνίας και αν προέρχεται, κάποια στιγμή θα εκραγεί. Και αν δεν το προβλέψουν, εάν δεν το προλάβουν οι κρατούντες, τότε θα ζήσουμε πολλά επεισόδια..".

Δείτε την εκπομπή στο 37.37΄:https://www.tvopen.gr/watch/63333/hdikhstoopen152f032f2021