Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

"Σταματήστε τους εμβολιασμούς. Οδηγούμαστε σε παγκόσμια καταστροφή".


"Δυστυχώς, μόνο όταν ο κόσμος θα παρακολουθήσει πώς τα ποσοστά νοσηρότητας και θνησιμότητας αρχίζουν να αυξάνονται δραματικά, παρά τα αυξανόμενα ποσοστά κάλυψης εμβολίων, οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής για την υγεία θα συνειδητοποιήσουν τελικά ότι, τα πράγματα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση".

ΣΟΚ προκαλούν όσα αναφέρει, σε επιστολή του προς στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ο Geert Vanden Bossche, DVM, PhD, Προγραμματιστής εμβολίων, συνεργάτης της GAVI και του ιδρύματος Bill & Melinda Gates, ο οποίος σε δραματικούς τόνους, αναφέρει:
"Σταματήστε τους εμβολιασμούς. Οδηγούμαστε σε παγκόσμια καταστροφή".

Πηγή metrosport.gr: https://www.metrosport.gr/geert-vanden-bossche-ena-mikro-vima-gia-ton-io-mia-terastia-katastrofi-gia-tin-anthropotita-358145

O Geert Vanden Bossche, DVM,  PhD, συνεργάστηκε με το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates στο Σιάτλ για να υπηρετήσει ως ανώτερος υπάλληλος προγράμματος στο Vaccine Discovery for Global Health

Ιδρυσε επίσης το UNIVAC, συντονίζει το πρόγραμμα εμβολίων Ebola εκ μέρους της GAVI και χρησιμεύει ως επισκέπτης επιστήμονας στο Ινστιτούτο REGA, Πανεπιστήμιο του Leuven (Βέλγιο).

Είναι πιστοποιημένος από το διοικητικό συμβούλιο στην ιολογία και τη μικροβιολογία, συγγραφέας περισσότερων από 30 δημοσιεύσεων και εφευρέτης σε μια αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για καθολικά εμβόλια.

Δήλωσε και απέστειλε επιστολή στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας όπου αναφέρει:

Για όσους μπορεί να έχουν κάποια δυσκολία στην κατανόηση του τρόπου με τον οποίο ο μαζικός εμβολιασμός οδηγεί στη διαφυγή του ιού από το ανοσοποιητικό, αρκεί να παρακολουθούν τα ποσοστά μολυσματικότητας και νοσηρότητας σε εκείνες τις χώρες που έχουν πλέον καταφέρει να εμβολιάσουν εκατομμύρια ανθρώπους σε λίγες μόνο εβδομάδες (π.χ. Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ ΗΠΑ).

Ενώ αυτές οι χώρες απολαμβάνουν πλέον μειωμένα ποσοστά μολυσματικότητας, αναμφίβολα θα αρχίσουν να υποφέρουν από απότομη κλίση στις περιπτώσεις Covid-19 τις επόμενες εβδομάδες.

Η απότομη πτώση που βλέπουμε αυτή τη στιγμή μπορεί να ακολουθείται από ένα βραχύβιο οροπέδιο, αλλά μια επακόλουθη απότομη κλίση (σοβαρών) περιπτώσεων ασθένειας είναι αναπόφευκτη.

Δυστυχώς, μόνο όταν ο κόσμος θα παρακολουθήσει πώς τα ποσοστά νοσηρότητας και θνησιμότητας αρχίζουν να αυξάνονται δραματικά παρά τα αυξανόμενα ποσοστά κάλυψης εμβολίων, οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής για την υγεία θα συνειδητοποιήσουν τελικά ότι τα πράγματα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση.

Μόνο τότε θα καταστούν εμφανείς οι καταστροφικές συνέπειες των εκστρατειών μαζικού εμβολιασμού στον ΠΟΥ και στους πολιτικούς μας ηγέτες. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να διαρκέσει άλλες δύο εβδομάδες. Το τίμημα που πρέπει να πληρωθεί για την απώλεια αυτού του πολύτιμου χρόνου είναι ακριβώς πέρα ​​από αυτό που μπορεί κανείς να φανταστεί.

Και συνοψίζει:

  1. Ο τύπος προφυλακτικών εμβολίων είναι εντελώς ακατάλληλος, και ακόμη και εξαιρετικά επικίνδυνος, όταν χρησιμοποιείται σε εκστρατείες μαζικού εμβολιασμού κατά τη διάρκεια μιας ιογενούς πανδημίας.
  1. Οι εμβολιολόγοι, οι επιστήμονες και οι κλινικοί γιατροί τυφλώνονται από τις θετικές βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις σε μεμονωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, αλλά δεν φαίνεται να ενοχλούνται για τις καταστροφικές συνέπειες για την παγκόσμια υγεία.
  1. Oι τρέχουσες ανθρώπινες παρεμβάσεις (μαζικοί εμβολιασμοί) θα αποτρέψουν τη μεταβολή των παραλλαγών (του ιού) που κυκλοφορούν σε ένα άγριο τέρας.
  1. Εμπειρογνώμονες και πολιτικοί παραμένουν σιωπηλοί, την ίδια στιγμή που εξακολουθούν να είναι πρόθυμοι να μιλήσουν για χαλαρωτικούς κανόνες πρόληψης λοιμώξεων και «ελευθερία την άνοιξη».
  1. Κανείς δεν φαίνεται να ασχολείται με τη ανοσολογική διαφυγή του ιού.
  1. Η προσπάθεια για τον ιό γίνεται τώρα ακόμη πιο αμελητέα, δεδομένου ότι πολλοί αποδέκτες εμβολίων είναι πλέον εκτεθειμένοι σε εξαιρετικά μολυσματικές ιογενείς παραλλαγές ενώ έχουν λάβει μόνο μία δόση του εμβολίου.
  1. Βασικά, πολύ σύντομα θα βρεθούμε αντιμέτωποι με έναν υπερ-μολυσματικό ιό που αντιστέκεται εντελώς στον πιο πολύτιμο αμυντικό μηχανισμό μας: Το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα.

Επισημαίνει:

Οι ιοί, σε αντίθεση με την πλειονότητα των βακτηρίων, πρέπει να βασίζονται σε ζωντανά κύτταρα ξενιστές για αναπαραγωγή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εμφάνιση «μεταλλάξεων διαφυγής» δεν είναι πολύ ανησυχητική εφόσον η πιθανότητα αυτών των παραλλαγών να βρουν γρήγορα έναν άλλο κεντρικό υπολογιστή είναι αρκετά δύσκολη. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια μιας ιογενούς πανδημίας!

Κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας, ο ιός εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο με πολλά άτομα να νοσούν και να μεταδίδουν τον ιό (ακόμη και συμπεριλαμβανομένων των ασυμπτωματικών «φορέων»). Όσο υψηλότερο είναι το ιικό φορτίο, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα ο ιός να προσκρούσει σε άτομα που δεν έχουν μολυνθεί ακόμη ή που έχουν μολυνθεί αλλά δεν έχουν αναπτύξει συμπτώματα. Εάν δεν προστατεύονται επαρκώς από την έμφυτη ανοσολογική άμυνα τους (μέσω των φυσικών Abs), θα προσλάβουν τη νόσο Covid-19 καθώς δεν μπορούν να βασίζονται σε άλλα, δηλαδή, επίκτητα Abs.

Ο συνδυασμός ιογενούς λοίμωξης σε φόντο υποβέλτιστης ωριμότητας και συγκέντρωσης Ab επιτρέπει στον ιό να επιλέγει μεταλλάξεις που του επιτρέπουν να ξεφύγει από την ανοσολογική πίεση. (ο ιός με την ανοσολογική «επίθεση» που δέχεται από τα εμβόλια, γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος)

Ο αριθμός των ατόμων που μολύνονται ενώ βιώνουν στιγμιαία μείωση της έμφυτης ανοσίας τους θα αυξηθεί. Ως αποτέλεσμα, ένας σταθερά αυξανόμενος αριθμός ατόμων θα γίνει πιο ευαίσθητος σε σοβαρή ασθένεια αντί να εμφανίζει μόνο ήπια συμπτώματα (δηλαδή, συμπτώματα περιορισμένα στην άνω αναπνευστική οδό) ή χωρίς καθόλου συμπτώματα.

Κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας, ειδικά οι νέοι θα επηρεαστούν από αυτήν την εξέλιξη καθώς τα φυσικά τους Abs δεν καταστέλλονται σε μεγάλο βαθμό από μια πανοπλία «επίκτητων», ειδικά για το αντιγόνο Abs… …. Σε αντίθεση με την επίκτητη ανοσία, οι έμφυτες ανοσολογικές αντιδράσεις προστατεύουν από ένα μεγάλο φάσμα παθογόνων (γι 'αυτό μην συμβιβάζετε ή θυσιάζετε την έμφυτη ανοσολογική άμυνα σας!).

Ενα τεράστιο πρόβλημα στους εμβολιασμένους ανθρώπους, καθώς τώρα αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερο μολυσματικές παραλλαγές που εμφανίζουν έναν τύπο πρωτεΐνης S που διαφέρει όλο και περισσότερο από την έκδοση S που περιλαμβάνεται στο εμβόλιο και που προέρχεται από τον αρχικό ιό, πολύ λιγότερο μολυσματικό στέλεχος στην αρχή της πανδημίας).

Όσο περισσότερες παραλλαγές γίνονται μολυσματικές (δηλαδή, ως αποτέλεσμα του αποκλεισμού της πρόσβασης του ιού στο εμβολιασμένο τμήμα του πληθυσμού), τόσο λιγότερο θα προστατεύει το εμβόλιο τα επίκτητα εμβολικά Ads. Ήδη τώρα, η έλλειψη προστασίας οδηγεί σε ιογενή απόρριψη και μετάδοση σε αποδέκτες εμβολίων που εκτίθενται σε αυτά τα πιο μολυσματικά στελέχη (τα οποία, παρεμπιπτόντως, κυριαρχούν όλο και περισσότερο στο πεδίο).

Συντελείται μια καταστροφική κατάσταση για όλα τα εμβολιασμένα άτομα και τα οροθετικά άτομα στην Covid-19, καθώς έχουν πλέον χάσει και τα δύο, την απόκτηση και την έμφυτη ανοσολογική άμυνα τους έναντι της Covid-19 (ενώ κυκλοφορούν εξαιρετικά μολυσματικά στελέχη!).

Αυτό είναι «ένα μικρό βήμα για τον ιό, μια τεράστια καταστροφή για την ανθρωπότητα», που σημαίνει ότι θα έχουμε ανεβάσει τον ιό στους νεότερους πληθυσμούς σε ένα επίπεδο που χρειάζεται τώρα λίγη προσπάθεια για να μετατραπεί η Covid-19 σε ένας εξαιρετικά μολυσματικό ιό που αγνοεί εντελώς τόσο τον έμφυτο βραχίονα του ανοσοποιητικού μας συστήματος όσο και τον προσαρμοστικό / επίκτητο (ανεξάρτητα από το εάν το αποκτηθέν Abs προήλθε από εμβολιασμό ή φυσική μόλυνση).

Εδώ όλο το κείμενο του κυρίου Geert Vanden Bossche

Εδώ η συνέντευξη του στο Youtube:

Συνεργάστηκε με το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates στο Σιάτλ για να υπηρετήσει ως ανώτερος υπάλληλος προγράμματος στο Vaccine Discovery for Global Health

Ιδρυσε επίσης το UNIVAC, συντονίζει το πρόγραμμα εμβολίων Ebola εκ μέρους της GAVI και χρησιμεύει ως επισκέπτης επιστήμονας στο Ινστιτούτο REGA, Πανεπιστήμιο του Leuven (Βέλγιο).

Είναι πιστοποιημένος από το διοικητικό συμβούλιο στην ιολογία και τη μικροβιολογία, συγγραφέας περισσότερων από 30 δημοσιεύσεων και εφευρέτης σε μια αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για καθολικά εμβόλια.

Εδώ το βιογραφικό του.