Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Ετσι συμπεριφέρονται στους ΗΡΩΕΣ?


 

Αντί άλλου ρεπορτάζ, οι "Δικογραφίες" δημοσιεύουν κείμενο εποχικού πυροσβέστη, που αποτελεί γροθιά στο στομάχι, γιά όσα συνέβησαν το μεσημέρι, έξω από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, όπου ΑΟΠΛΟΙ Πυροσβέστες χτυπήθηκαν άγρια και αναίτια από τα ΜΑΤ, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας γιά το εργασιακό τους μέλλον.

Διαβάστε το συγκλονιστικό κείμενο.

Δείτε φωτο και βίντεο, που αποκαλύπτουν σε όλο της το μεγαλείο την ανικανότητα και την αναλγησία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, που το καλοκαίρι τους αποκαλούσε "ΗΡΩΕΣ" και τώρα τους αντιμετώπισε ως κακοποιούς!
Γράφει ο πυροσβέστης, που χτυπήθηκε:


"Εκείνος ο καπνός δεν ήταν σαν τους άλλους. Τέτοιο τσούξιμο στα μάτια και στους πνεύμονες δεν νοιώσαμε μήτε στην φωτιά στην Βαρυμπόμπης, μήτε στην Πάρνηθα, μήτε στο νησί της Χίου και της Σάμου...
Τέτοιο φόβο για τη ζωή μας, ούτε όταν η φλόγα στα Βίλια ξεπερνούσε τα 20 μέτρα ύψος! Τα ρούχα μας μουσκέφτηκαν, αυτή τη φορά όχι από βολή καναντέρ, αλλά από την "κονονιέρισσα" την "Αύρα" !! Αύρα ή λαύρα εν τέλει( ;;; ) Μάλλον δεν έχει και πολλή σημασία. Το σίγουρο είναι ότι πονάει η άτιμη! Ακούστηκαν και κάτι κρότοι, σαν εκείνα τα γκαζάκια που σκάγανε στο δάσος που καιγόταν και τρέχαμε θυμάμαι να σβήσουμε την φωτιά, που προξένησαν. Κατι ξεχνάω όμως.. κάτι ξεχνάω... Ω ναι! Είμαστε ήρωες! Η μήπως όχι( ;;; )"!