Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Στην Ευελπίδων αύριο ο Κασιδιάρης

 


Στα δικαστήρια της Πρώην Σχολής Ευελπίδων αναμένεται να μεταφερθεί αύριο το πρωί, από τις Φυλακές Κορυδαλλού,  ο καταδικασμένος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο καταδισμένος πρωτόδικα σε 13ετή κάθειρξη, που έγινε πρόσωπο των ημερών, λόγω της καθόδου του στις εκλογές με το κόμμα "ΕΛλΗΝΕΣ" και τη μέχρι πρότινος εκλογική του  συνεργασία με τον Αντεισαγγελέα ΑΠ Αναστάσιο Κανελλόπουλο,  είναι κατηγορούμενος αύριο στο Γ Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, μαζί με τον καταδικασμένο ως Αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ και πρώην βουλευτή Νίκο Μιχαλολιάκο, καθώς και με τον επίσης καταδικασμένο πρώην Χρυσαυγίτη βουλευτή Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Και οι τρεις δικάζονται, γιά συκοφαντική δυσφήμηση διά του Τύπου, μετά από μήνυση του καθηγητή Παναγιώτη Δημητρά, σχετικά με αναρτήσεις στο site της ΧΑ.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι παρών στο δικαστήριο, καθώς έχει ήδη μεταχθεί στον Κορυδαλλό από τις Φυλακές Δομοκού, όπου κρατείται.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα εκπροσωπηθεί από το συνήγορο του, ενώ άγνωστο παραμένει, εάν θα εμφανιστεί στο δικαστήριο ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Στα δικαστήρια αναμένονται από νωρίς το πρωί αυξημένα μέτρα ασφαλείας.